• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Atspēlējot trīs vārtu deficītu, FK Kuldīga izcīna savu ceturto uzvaru šajā sezonā!

14. oktobrī Latvijas 1. līgas florbola čempionātā spēkojās FK Kuldīga/NSS Linde Grupa un ''Ogres Vilki'' komandas. Aizraujošā un emociju piepildītā spēlē, jau ceturto panākumu ar 9:4 svinēja kuldīdznieki.

Spēles pirmais periods iesākās diezgan spraigi un galvu reibinoši. Jau perioda piektajā minūtē tablo vēstīja 3:0 pretinieku labā. Taču kuldīdznieki prasmīgi darbojoties uz laukuma, vārtu deficītu prata samazināt līdz minimumam – 2:3. Ar rezultatīviem metieniem atzīmējās Kaspars Kinstlers un Linards Vimbsons.

Otrajā periodā abas komandas uz laukuma darbojās nevainojami, taču šoreiz precīzāki Kuldīgas florbolisti, gūstot trīs bezatbildes vārtus un atjaunojot pārsvaru. Divreiz izcēlās Toms Grinkevičš, bet viens rezultatīvs metiens Rūdolfa Ķīvīša kontā.

Trešā perioda sākumā Ogres komandai izdevās gūt savus ceturtos vārtus, bet tas neliedza kuldīdzniekiem parādīt savu prasmi uz laukuma, gūstot vēl četrus vārtus, beigās svinot pārliecinošu uzvaru ar 9:4. Rezultatīvi meta Pēteris Birznieks, Niklāvs Ērcītis, Gusts Slipiņš un Gvido Daniels Bondarenko.

Komandas rezultatīvākie šajā spēlē: #10 Linards Vimbsons (2+2), #9 Rūdolfs Ķīvītis (1+2) un #59 Gvido Daniels Bondarenko (1+2)

Spēles MVP: #Linards Vimbsons

Nākamo spēli kuldīdznieki aizvadīs šo piektdien, izbraukumā tiekoties ar FK Kurši FSS.