• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas futbola skola nostiprinās novada telpu futbola čempionāta galvgalī

7. un 8. janvārī tika aizvadītas septiņas cīņas Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Turnīra galvgalī izvirzījušies Kuldīgas futbola skolas sportisti, bet turnīrā pirmās divas spēles aizvadīja viesi no Novadniekiem.

7. janvārī Kuldīgas sporta hallē norisinājās četras cīņas. Pirmajā duelī FK “Zvejnieks” ar 3:2 pieveica Kabiles futbolistus. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Bertāns, bet vienus vārtus pievienoja Urtāns. Tikmēr Kabiles rindās rezultatīvi sita Liepkalns un Moncevičs.

Otrajā mačā Novadnieki-I-“SANTEX” pārliecinoši ar 7:1 pārspēja Alsungas vienību. Ar četriem gūtiem vārtiem atzīmējās E. Jansons, divi rezultatīvi Vitkovska rēķinā, bet vieni - D. Jansonam. Savukārt Alsungas labā vienīgos vārtus guva Fišmeistars.

Trešajā spēlē Kuldīgas futbola skola ar 5:4 svinēja panākumu pār FK “Zvejnieks”. KFS rindās panākumu ar diviem “goliem” kaldināja Šternbergs, bet vienreiz rezultatīvi sita Tilgalis, Ābele un Buks. Savukārt “Zvejnieks” rindās vārtus guva Kļaviņš, Kūms, Liebus un Vīgriezis.

Savukārt dienas noslēdzošajā duelī Ēdole spēkojās ar Novadnieki-I-“SANTEX” vienību. Panākumu ar 5:1 svinēja viesi no Novadniekiem. Ar “hat-trick” atzīmējās Konovālos, bet pa vieniem vārtiem guva E. Jansons un Ošenieks.

8. janvārī komandas pulcējās trim spēlēm. Pirmajā duelī Ēdole pārliecinoši ar 10:3 apspēlēja “Lielos gaiļus”.  Ēdoles rindās trīs vārti P. Moldovānam, divus pievienoja Grundmanis, bet vienreiz rezultatīvi sita T. Zorenbergs, E. Zorenbergs, Linde, R. Borisovs un A. Liepiņš. Tikmēr “Lielo gaiļu” rindās ar vārtiem atzīmējās Liekniņš, Reimanis un Blāķis.

Aizraujoša spēle izvērtās starp kaimiņu pagastiem – Alsunga pret Ēdoli. Uzvaru ar 3:2 svinēja Alsungas futbolisti. Ar vārtu guvumiem Alsungas panākumu kaldināja Jēkabsons, Jonelis un Alkšzariņš. Tikmēr Ēdoles komandā divi rezultatīvi sitieni R. Borisovam.

Trešajā dienas mačā Kuldīgas futbola skola ar 6:2 pieveica Kabiles vienību. KFS rindās teicami darbojās Šternbergs, kurš guva trīs vārtus. Divi “goli” Vēvera rēķinā, bet viens rezultatīvs sitiens Ābelem. Savukārt Kabiles komandā abi gūti vārti Moncevičam.

Turnīra vadībā ar 13 punktiem izvirzījušies KFS futbolisti, bet septiņi punkti ir FK “Zvejnieks” rēķinā. Nākamās spēles plānotas 22. janvārī. Plkst. 10.00 Novadnieki-I-“SANTEX” spēkosies ar Kabili, bet plkst. 11.00 Novadnieki-I-“SANTEX” tiksies ar “Lielajiem gaiļiem”. Tikmēr plkst. 12.00 plānots Kabiles un Ēdoles duelis.

Volley 1.pdf 12