• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīdzniekam Kristapam Soldatenokam daudzpusīgs sniegums Latvijas U18 basketbola izlases sastāvā

Latvijas U18 basketbola izlases sastāvā iekļauts un šobrīd darbojas kuldīdznieks, Kuldīgas novada sporta skolas absolvents, Kristaps Soldatenoks. Talantīgais basketbols palīdz valstsvienībai cīnīties “Baltijas jūras kausā”, spēkojoties ar Somijas, Zviedrijas un Igaunijas izlasēm.

Pirmajā mačā latvieši ļoti spraigā duelī ar 60:61 piekāpās Somijas vienaudžiem. K. Soldatenoks uz parketa atradās gandrīz 15 minūtes un mačā atzīmējās ar pieciem gūtiem punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, kā arī divām pārtvertām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr krietni veiksmīgāka spēle kuldīdzniekam izdevās pret Zviedriju. Basketbolists laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 20 minūtēm un guva desmit punktus, savāca sešas atlēkušās bumbas, pārtvēra četras bumbas, kā arī izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Daudzpusīgais basketbolista sniegums kaldināja Latvijas izlases uzvaru ar 81:71.

Šovakar plkst. 17.45 Latvijas jauniešiem paredzēts noslēdzošais turnīra duelis. Tajā būs jāspēkojas ar mājinieku, Igaunijas, basketbolistiem.

Priecājamies par Kristapa sniegumu un vēlam veiksmi!