• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS iemet 14 vārtus pret Ozolniekiem un atgriežas uz panākumu takas

Graujošu uzvaru Latvijas 1. līgas čempionātā izcīnījuši FK Kuldīga/KNSS florbolisti, kas viesos ar 14:3 pieveica FK Ozolnieki/JN vienību. Kuldīdznieki pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Spēles sākums Kuldīgas komandai izdevās pagalam neveiksmīgs – divi ielaisti vārti mazākumā un pēc pirmajām 20 minūtēm 0:2. Taču Kuldīgas vienība prata salauzt mača gaitu un dueli ievirzīt sev pateicīgā gultnē. Otrajā periodā FK Kuldīga/KNSS dominēja un guva astoņus vārtus, kamēr pretinieki atbildēja tikai ar vienu rezultatīvu metienu.

Trešais periods bija tikai formalitāte, tomēr Kuldīgas vienība negrasījās samazināt apgriezienus. Kuldīdznieki vēl sešas reizes pārspēja Ozolnieku vārtsargu un svinēja graujošu uzvaru ar 14:3

FK Kuldīga/KNSS rindās ar trim gūtiem vārtiem jeb “hat-trick” atzīmējās divi florbolisti - Rūdolfs Ķīvītis un Ingmārs Lapčinskis. Ar četriem rezultativitātes punktiem (3+1) atzīmējās R. Ķīvītis, bet trīs punktus iekrāja trīs spēlētāji – I. Lapčinskis (3+0), Toms Grinkevičs (1+2) un Tomass Alksniņš (1+2).

Turnīra tabulā kuldīdznieki pakāpušies uz trešo vietu, 12 spēlēs izcīnot 24 punktus. Nākamā spēle FK Kuldīga/KNSS plānota 22. janvārī, kad izbraukumā būs jāspēkojas ar Talsu NSS/”Zerorisk” florbolistiem.

Savukārt 28. un 29. janvārī plānotas divas mājas spēles. 28. janvārī plkst. 18.00 pērnās sezonas 1. līgas fināla atkārtojums – FK Kuldīga/KNSS – “Ogres vilki”/Lielvārde, bet 29. janvārī plkst. 17.00 duelis ar RTU/”Rockets 1” komandu.