• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FC “Nikers” divās mājas spēlēs iepriecina skatītājus un izcīna četrus punktus

4. un 5. februārī divas mājas spēles “Optibet” telpu futbola virslīgā aizvadīja FC “Nikers” futbolisti, kuri spēkojās ar Jēkabpils “Lūšiem”/Ošukalns un FK “Raba” vienībām. Duelis ar jēkabpiliešiem noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 4:4, savukārt mačā ar “Raba” tika izcīnīta uzvara ar 6:2.

Divkauja ar jēkabpiliešiem izvērtās ārkārtīgi līdzvērtīga. Jau dueļa trešajā minūtē kuldīdzniekus vadībā izvirzīja Artūrs Liepiņš, bet minūti vēlāk Egīls Jegorovs rezultātu izlīdzināja. Līdz puslaika beigām komandas vēl divas reizes apmainījās ar vārtu guvumiem. FC “Nikers” rindās rezultatīvi sita Toms Bergmanis un Mārcis Červoņikovs, savukārt viesu komandā izcēlās Rolands Putāns un Maksims Nazarovs.

Otrajā puslaikā komandām bija vēl lieliskas izdevības, bet katra no vienībām vārtsargus pārspēja vienreiz. 24. minūtē Rolands Putāns vadību atkal deva Jēkabpils “Lūšiem”/Ošukalns, bet pārdesmit sekundes vēlāk Toms Bergmanis uzstādīja mača galarezultātu – 4:4.

Ar rezultatīviem sitieniem bagāta spēle izvērtās arī FC “Nikers” un FK “Raba” cīņā. Lai gan pirmajā puslaikā kuldīdznieki divreiz atradās iedzinējos, jo rīdzinieku labā atzīmējās Daniels Pelcis un Juris Macuks, tomēr Kuldīgas komanda prata atbildēt trīs reizes. FK “Raba” vārtsargu pārspēja Edvards Eduards Ošis, Toms Bergmanis un Kristaps Jansons.

Otrajā puslaikā zvaigžņu stunda pienāca Edvardam Eduardam Ošim, kurš trīs reizes spēles instrumentu raidīja FK “Raba” cietoksnī, nokārtojot sev “pokeru” un lielisku FC “Nikers” uzvaru ar 6:2.

Turnīra tabulā FC “Nikers” nostiprinājušies sestajā vietā, 15 spēlēs izcīnot 19 punktus. Divus punktus priekšā ir Jēkabpils “Lūši”/Ošukalns, taču sāncenšiem ir viena spēle rezervē. Nākamo dueli FC “Nikers” aizvadīs 11. februārī plkst. 18.00, kad savā laukumā uzņems turnīra vicelīderus – “RFS Futsal” komandu.