• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Uzvara mājas spēlē – spraigā duelī FK Kuldīga NSS/Linde Grupa apspēlē ‘’Ķekavas Bulldogs’’

9. decembrī spēli Latvijas 1. līgas florbola čempionātā aizvadīja FK Kuldīga NSS/Linde Grupa, kas savā laukumā uzņēma Ķekavas Bulldogs vienību. Aizraujošā cīņā uzvaru ar 11:6 svinēja kuldīdznieki!

Lai gan pirmais periods iesākās ar vārtu ielaišanu otrajā minūtē, spēles turpinājumā tika parādīts raksturs. Jau pēc neilga laika kuldīdznieki prata atbildēt un noslēgt pirmo periodu ar rezultātu 3:2. Vārtus guva Niklāvs Ērcītis, Linards Vimbsons un Miks Maslobojevs.

Arī otrajā periodā Kuldīgas komanda pierādīja savu prasmi laukumā, vēl četras reizes apspēlējot pretinieku komandas vārtsargu, tikmēr ‘’Bulldogs vienība prata atbildēt tikai ar vienu vārtu guvumu. Otrajā periodā vārtus pievienoja Ingmārs Lapčinskis, Pēteris Birznieks, Toms Grinkevičs un Svens Lapčinskis.

Spēles trešais periods skatītājus priecēja ar izcilu cīņu par uzvaru. Perioda sākumā labi veicās viesu komandai, kurai izdevās atspēlēt divus vārtus, taču prieki bija īsi, jo kuldīdznieki spēja gūt vēl četrus vārtus, beigās svinot pārliecinošu uzvaru ar 11:6.  Ar vārtu guvumiem atzīmējās Linards Vimbsons un Niklāvs Ērcītis, kurš guva vienus vārtus un mirkli vēlāk, ar dažu sekunžu starpību pievienoja vēl divus!

Spēles rezultatīvākais #16 Niklāvs Ērcītis (4+3)

Spēles MVP #90 Marks Kristiāns Puniņš

16. decembrī mūsu florbolisti aizvadīs šī gada pēdējo spēli pret FK Talsi, tāpēc noteikti nāc atbalstīt un tiekamies Kuldīgas sporta hallē plkst. 18:00!

WhatsApp Image 2023 12 14 at 14.50.08