• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Startē Kuldīgas novada atklātais čempionāts telpu futbolā!

10. decembrī starts tika dots Kuldīgas novada atklātajam čempionātam telpu futbolā. Komandas aizvadīja pirmās četras spēles.

Pirmajā spēlē tikās Alsunga un Novadnieki. Līdzvērtīgā cīņā uzvaru ar 3:2 tomēr izdevās izcīnīt Novadnieku futbolistiem. Uzvarētāju rindās vārtus guva D.Jansons, E.Jansons un Vitkovskis, savukārt Alsungas labā divus rezultatīvus sitienus guva A. Liepiņš.

Otrajā duelī laukumā spēkojās KFS un Turlava. Pārliecinošu uzvaru ar 10:4 guva KFS komanda. KFS rindās ar pieciem sitieniem atzīmējās Timbers, pa diviem vārtiem pievienoja M.Tilgalis un Rožkalns, vienus vārtus guva Sinka. Turlavas labā vārtus guva G. Žagariņš, M. Sermoliņš un T. Pērkons.

Graujoša spēle izvērtās starp Novadniekiem un Modra Autoskolu, kur Novadnieku futbolisti sagrāva pretiniekus ar 10:0. Uzvarētāju komandas rindās labākie D. Jansons, Vitkovskis, Dimza, Zariņš, E. Jansons un Butkevičs.

Vakara pēdējā spēlē par uzvaru cīnījās Ēdole un Kabile. Aizraujošā cīņā panākumu ar 2:1 svinēja ēdolnieki. Ēdoles labā vārtus guva K.Putniņš un R.Borisovs, savukārt vienīgos vārtus Kabiles komandā guva R.Žilinskis.

Nākamās spēles 16. decembrī, plkst. 10:00, Kuldīgas sporta hallē!

Kuldigas novada 9