• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Spraigās un azartiskās cīņās noskaidroti Kuldīgas novada Mini futbola čempionāta uzvarētāji!

Pēc sešu nedēļu ilgām spēlēm, 19. augustā, Kuldīgas Centra vidusskolas stadionā noslēdzās Kuldīgas novada atklātais čempionāts Mini futbolā.

DSC 0210

Turnīru uzsāka piecas komandas – Kuldīgas Futbola skola, Alsunga, Ēdole, Kabile un Team Leģendas. Visas komandas centīgi cīnījās par uzvarām, taču pusfinālos un lielajā finālā iekļuva pašas spēcīgākās.

Šodien, par spīti siltajiem laikapstākļiem, par vietu finālā cīnījās četras komandas:

Pirmajā pusfināla spēlē Alsungai prasmīgi izdevās apspēlēt Kabiles komandu ar rezultātu 4:2, tādējādi nodrošinot sev vietu fināla spēlē.

Otrajā pusfināla spēlē pārliecinošu uzvaru ar 7:1 guva KFS, uzveicot Team Leģendas futbolistus, arī iegūstot vietu finālā.

Par bronzas godalgām sparīgi cīnījās Kabile un Team Leģendas. Uz laukuma abas komandas rādīja līdzvērtīgu cīņu, otrais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2, pēc kā sekoja pēcspēles sitieni, lai noskaidrotu uzvarētājus. ‘’Bullīšos’’ uzvaru ar 1:0  guva Kabile, iegūstot 3. vietu čempionātā.

Lielajā finālā uz laukuma par čempiona titulu cīnījās Alsunga un Kuldīgas Futbola skola. Abas komandas spēlēja precīzi. Spēles pirmajā pusē Alsunga prasmīgi apspēlēja KFS futbolistus, gūstot vārtus, taču sākoties otrajam puslaikam pārliecinoši spēlēja KFS komanda, kas rezultējās ar uzvaru. Ar rezultātu 4:2 KFS kļuva par mini futbola čempioniem. Sudraba medaļas izcīnīja Alsunga.

  1. vieta Kuldīgas Futbola skola
  2. vieta Alsunga
  3. vieta Kabile
  4. vieta Team Leģendas
  5. vieta Ēdole

Svinīgi tika sveikti arī čempionāta labākie spēlētāji:

Labākais jaunais spēlētājs – Ritvars Sinka (KFS)

Labākais vārtsargs – Emīls Vite (Team Leģendas)

Rezultatīvākais spēlētājs – Guntars Rumbenieks (Team Leģendas)

Turnīra MVP – Uģis Moncevičs (Alsunga)

Pēc pusfinālu spēlēm arī skatītājiem bija iespēja parādīt savas prasmes futbolā, piedaloties skatītāju konkursā. Visiem izdevās ļoti labi, taču šoreiz visprecīzākais bija Kaspars Lubiņš, kurš balvā ieguva Kuldīgas peldbaseina dāvanu karti.

DSC 0214

DSC 0192

DSC 0194

DSC 197

WhatsApp Image 2023 08 19 at 20.16.34 3