• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

SIA “Palleteries” palīdz Kuldīgas novada sporta skolai iegādāties serves mašīnu

Oktobra izskaņā Kuldīgas novada sporta skolas volejbola nodaļa saņēma lielisku dāvanu – jaunu serves mašīnu, kuru iegādāties palīdzēja uzņēmums SIA “Palleteries”. Dāvinājums būtiski atvieglos volejbola audzēkņu treniņprocesu un palīdzēs slīpēt prasmes servju uzņemšanā.

Itālijā ražotā serves mašīna “Globus Winshot 800” ļauj treneriem regulēt serves virzienu, ātrumu un bumbas rotāciju. Šobrīd Kuldīgas novada sporta skolas volejbola nodaļa ir viena no retajām Latvijā, kurai ir serves mašīna.

Īpašs paldies jāsaka uzņēmumam SIA “Palleteries” un tās valdes loceklim Edijam Ošam, kas sedza 70% no serves mašīnas kopējām izmaksām, bet atlikušos 30% dotēja pašvaldība.

1. novembrī SIA “Palleteries” pārstāvji, tehniskais direktors Ivars Linde un biroja administratore Helmī Veisa, apmeklēja Kuldīgas sporta halli, kur kopā ar vecākās volejbola grupas meiteņu komandu un treneri Ievu Ņečiporuku, izmēģināja jauno serves mašīnu un pauda prieku, ka tā palīdzēs sporta skolas audzēkņiem sasniegt vēl augstākus rezultātus.

Kuldīgas novada sporta skolas direktors Agris Kimbors uzņēmumam pateica īpašu paldies, dāvinot sporta skolas krekliņus.