• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā komandas kopā gūst 30 vārtus

26. decembrī četras spēles tika aizvadītas Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Četros dueļos vienības kopā guva 30 vārtus.

Pirmajā spēlē FK “Zvejnieks” tikās ar Alsungas futbolistiem. Aizraujošā mačā komandas uzvarētāju nenoskaidroja un punktus dalīja uz pusēm – 3:3. “Zvejnieks” rindās divus vārtus guva Urtāns, bet vienus pievienoja Neimanis. Savukārt Alsungas labā ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās Dambergs, Valtenbergs un Borisovs.

Īstu vārtu birumu sarūpēja Kuldīgas futbola skola, kas ar 9:0 sagrāva “Lielos gaiļus”. KFS ar “hat-trick” atzīmējās divi futbolisti – Tilgalis un Vēvers. Divus vārtus pievienoja Grasmanis, bet viens rezultatīvs sitiens Ābeles kontā.

12 vārtu spēle izvērtās starp Ēdoles un FK “Zvejnieks” komandām. Panākumu un trīs punktus turnīra tabulā izcīnīja FK “Zvejnieks”, pretiniekus pārspējot ar 7:5. Uzvarētāju rindās “hat-trick” guva Untulis, divus vārtus pievienoja Urtāns, bet pa reizei izcēlās Kūms un Liebus.  Turpretim Ēdoles komandā divi rezultatīvi sitieni R. Borisovam un T. Moldovānam, bet viens vārtu guvums Bergmaņa rēķinā.

Saspringtu maču nodemonstrēja Kuldīgas futbola skola un Alsunga. Līdzvērtīgā cīņu uzvaru ar 2:1 izcīnīja KFS. Kuldīdznieku rindās vārtus guva Šternbergs un Vēvers, savukārt Alsungai vienīgais rezultatīvais raidījums Borisova kontā.

Turnīra tabulas vadībā izvirzījusies Kuldīgas futbola skola, otrie pagaidām ir Kabiles futbolisti, bet trešie – FK “Zvejnieks”.

Volley 1.pdf 8