• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS braši cīnās un iegūst punktu pret FK “Kurši”/FSS

3. decembri dueli Latvijas 1. līgas florbola čempionātā aizvadīja FK Kuldīga/KNSS, kas savā laukumā uzņēma FK “Kurši”/FSS vienību. Aizraujošā cīņā, pēcspēles metienu sērijā, ar 5:4 panākumu svinēja viesi no Liepājas.

Pirmais periods risinājās ar azartisku ciņu, tomēr nevienai no komandām pretinieku vārtu cietoksni uzlauzt neizdevās. Tomēr īstu “uguņošanu” abas vienības nodemonstrēja otrajā periodā, kad guva sešus vārtus.

Teicami otro periodu iesāka kuldīdznieki, kad piecu minūšu laikā izdevās iegūt divu vārtu handikapu. Ar rezultatīviem metieniem atzīmējās Linards Vimbsons un Elans Andrejs Vēvers. Tomēr līdz perioda vidum liepājnieki panāca izlīdzinājumu. “Kuršu” komandas rindās vārtus guva Toms Peniķis un Markuss Iesals. Līdz perioda beigām komandas apmainījās vēl ar rezultatīviem metieniem. Kuldīdznieku rindās atzīmējās Ingmārs Lapčinskis, bet “Kuršu” komandā Ralfs Redjko.

Trešais periods iesākās ar “Kuršu” komandas nerealizēto soda metienu. Nervozā spēlē, piecas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām, 4:3 Kuldīgas komandas labā panāca Toms Grinkevičs. Tomēr ar lieliem spēkiem FK “Kurši”/FSS devās uz priekšu un 59. minūtē Roberts Alonderis izrāva 4:4.

Pagarinājumā komandas vārtus neguva, kas nozīmēja pēcspēles metienu sēriju. Tajā ar 3:1 labāki bija viesi no “vēju pilsētas”, svinot panākumu mačā ar 5:4. Kuldīgas vienības rindās ar diviem rezultativitātes punktiem (1+1) atzīmējās Ingmārs Lapčinskis. Savukārt FK “Kurši”/FSS komandā pa vienam punktam guva astoņi florbolisti.

Pēc deviņām aizvadītām spēlēm FK Kuldīga/KNSS arvien ir Rietumu konferences līderpozīcijās, iekrājot 21 punktu. Nākamo dueli kuldīdznieki aizvadīs 10. decembrī, kad savā laukumā plkst. 13.00 spēkosies ar FS “Masters”/LU florbolistiem.