• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Jau rīt – 12. “Kuldīgas Katrīnas kauss” vieglatlētikā!

Sestdien, 20. janvārī, plkst. 17.00 iesāksies starptautiskas sacensības vieglatlētikā "Kuldīgas Katrīnas kauss 2024". Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt Kuldīgas vieglatlētikas manēžu, taču, ja nav iespējams ierasties klātienē, sacensības būs iespējams vērot arī TV un citos ekrānos, par to parūpēsies Sportacentrs.com un TV4 Latvija.

Sacensības plkst. 17:00 iesāks sieviešu kārtslēcējas. Savukārt “Kuldīgas Katrīnas kausa” atklāšanas ceremonija plkst. 17.50, pēc kuras sekos bērnu skrējiens.

“Kuldīgas Katrīnas kausā” sportisti sacentīsies 60 metru sprintā, 60 metru barjerskrējienā, 400 metru skrējienā, tāllēkšanā, 800 metru skrējienā sievietēm un 1500 metru skrējienā vīriešiem un kārtslēkšanā.

Sacensību laikā, manēžas otrajā stāvā darbosies “Nike” veikals, kurā par izdevīgām cenām būs iespējams iegādāties vieglatlētikas un skriešanas apģērbu, apavus un citas sporta preces.

Arī šogad par skatītāju un sportistu izsalkumu parūpēsies “Bukstiņa” kafejnīcā, kas arī būs atrodama otrajā stāvā.

“Kuldīgas Katrīnas kausā” būs iespēja redzēt augsta līmeņa vieglatlētus no Lielbritānijas, Turcijas, Lietuvas, Itālijas, Šveices, Austrālijas, Ungārijas, Nīderlandes, Francijas, Rumānijas, Slovēnijas, Īrijas, Igaunijas, Ukrainas, Grieķijas, un, protams, arī Latvijas elites vieglatlētus! Tāpēc nepalaid garām iespēju būt daļai no šīm sacensībām, nāc un atbalsti!

Tiekamies rītdien, Kuldīgas vieglatlētikas manēžā!