• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Panākot trīs uzvaras, FK Kuldīga dodas pretī pusfinālam!

Pagājušā nedeļā, Fk Kuldīga/Linde Grupa uzsāka sezonas svarīgāko un aizraujošāko daļu – play off sēriju! Play – off sērijā komandas aizvada spēles līdz trīs uzvarām (kura komanda pirmā izcīna trīs uzvaras – tiek tālāk uz nākamo kārtu). FK Kuldīga/Linde Grupa florbolisti 1. līgas čempionāta 1/4 fināla spēlēs uzņēma SK Slampe/Zevid komandu.

Pirmā spēle norisinājās sestdien, 24. februārī, kur Kuldīgas komanda nodemonstrēja teicamu sniegumu, uzvarot pretiniekus ar 15:5.

Spēles rezultatīvākie: #9 Rūdolfs Ķīvītis (1+3), #5 Salvis Sīkmanis (2+2) un #3 Elans Andrejs Vēvers (2+2).

Spēles MVP: #23 Miks Maslobojevs.

 

 

Otrās dienas spēlē, kura norisinājās svētdien, abas komandas laukumā rādīja līdzvērtīgu cīņu. Pēc pirmajiem diviem periodiem, Slampes komanda bija izvirzījusies vadībā ar rezultātu 3:2.

Sākoties spēles trešajam periodam, Niklāvam Ērcītim izdevās izlīdzināt rezultātu, vēl pēc divām minūtēm izvirzīt komandu vadībā ar 4:3. Spēles gaitā tika gūti vēl divi vārti, gūstot uzvaru ar 6:3 un izvirzoties 2:0 vadībā sērijā līdz 3 uzvarām.

Spēles rezultatīvākais #16 Niklāvs Ērcītis.

Spēles MVP: #94 Mairis Vakermanis.

 

 

¼ fināla trešajā spēlē, FK Kuldīga devās izbraukumā uz Irlavas Sporta namu.

Spēles pirmo periodu kuldīdzniekiem izdevās noslēgt ar rezultātu 3:1, esot vadībā. Sākoties spēles otrajam periodam, sākās arī azartiska un nervus kutinoša spēle. Laukumā risinājās līdzvērtīga cīņa, abas komandas cīnījās par vārtu guvumiem. Kuldīgas komanda bija izvirzījusies pārliecinošā vadībā ar 5:1, taču līdz perioda beigām pretinieki panāca izlīdzinājumu ar 5:5.

Krietni saspringtāks izvērtās spēles trešais periods, perioda otrajā minūtē, Krists Ķemeris izvirzīja komandu vadībā, bet jau pēc minūtes pretinieki rezultātu izlīdzināja. Spēle turpinājās par labu Slampes komandai, kura bija panākusi jau divu vārtu pārākumu – 9:7. Ar realizētu soda metienu, Toms Grikevičš panāca 8:9, pēc dažām sekundēm Niklāvs Ērcītis izlīdzināja rezultātu un periods noslēdzas ar rezultātu 9:9.

Spēles papildlaikā precīzs ir Niklāvs Ērcītis un kuldīdznieki gūst uzvaru ar rezultātu 10:9, kas viņus ved pretī pusfinālam!

Spēles rezultatīvākais: #16 Niklāvs Ērcītis (4+0)

Spēles MVP: #16 Niklāvs Ērcītis.

 

WhatsApp Image 2024 02 29 at 11.14.36