• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada Sporta skolas U13 grupas futbolistiem divās mājas spēlēs divas uzvaras

Pagājušajā nedēļā mūsu U13 futbolisti aizvadīja divas ļoti svarīgas spēles Latvijas čempionātā.

Trešdien, 14. jūnijā, A.Grundmaņa stadionā tika uzņemta Saldus NSS komanda. Momentiem bagātā spēlē ar 3:1 mūsu futbolisti izcīnīja uzvaru. Komandas labā vārtus guva Rodžers Palsāns, Alekss Veržihovskis un vienreiz pretinieki bumbu raidīja savos vārtos.

Otrajā spēlē, kura norisinājās svētdien, 18. jūnijā, pie mums ieradās spēcīgā FS Liepāja. Šajā spēlē kuldīdzniekiem bija jāiztiek bez pieciem pamatsastāva spēlētājiem. Rihards Zībergs, Rodžers Palsāns, Benjamins Brazovskis un Markuss Ibergs tika izsaukti uz Kurzemes reģionālās izlases sabraukumu Staicelē, kurā jācīnās ar pārējiem Latvijas reģioniem. Tāpēc vairākiem spēlētājiem bija iespēja sevi pierādīt un uzņemties līdera lomu. Pretinieki daudz spēlēja ar bumbu, rādot ļoti skaistu futbolu. Kuldīdzniekiem nekas cits neatlika, kā disciplinēti spēlēt aizsardzībā un gaidīt pretuzbrukuma iespējas. To arī veiksmīgi izdevās izdarīt. Vienā no pretuzbrukumiem Ralfs Šternbergs pārtvēra bumbu un pārliecinoši realizēja izgājienu 1 pret 1 ar vārtsargu, bet otrajā puslaikā Emīls Auziņš nodemonstrēja savas ātruma īpašības un raidīja bumbu vārtos, skaisti pārceļot to pāri vārtsargam. Vairākas reizes mūs no droša vārtu guvuma glāba mūsu mūris - vārtsargs Rihards Bieriņš, ka arī varonīgie, bezbailīgie aizsargi, kuri bloķēja visu, kas lidoja viņu virzienā. Galu galā saspringta, bet ļoti svarīga uzvara ar rezultātu 2:1.

Paldies visiem līdzjutējiem, kas par spīti lietum, bija atnākuši atbalstīt. Tas jaunajiem futbolistiem nozīmē ļoti daudz.

 

Savukārt vakar, 20. jūnijā, Kuldīgas U12 futbolisti bija devušies uz Rudi, kur norisinājās Kurzemes čempionāta sabraukums. Kuldīgas futbolisti divās spēlēs izcīnīja divas uzvaras.

Kuldīgas NSS - DKSS/Grobiņas SC 2:0

Kuldīgas NSS - DKSS/FK Nīca 8:0.

Treneris Artūrs Šternbergs.