• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS iemet 12 vārtus Ķekavas cietoksnī un dodas pretī izslēgšanas spēlēm

Pirmspēdējo regulārās sezonas maču aizvadījuši FK Kuldīga/KNSS florbolisti, kas 1. līgas mačā tikās ar Ķekavas “Bulldogs” komandu. Kuldīdznieki nodemonstrēja teicamu sniegumu uzbrukumā, pārliecinoši uzvarot pretiniekus ar 12:3.

Pirmajās 20 minūtēs laukumā risinājās līdzvērtīga cīņa. Kuldīdznieki divreiz prata izvirzīties vadībā, tomēr ķekavnieki prata atbildēt ar vienu rezultatīvu metienu. Kuldīgas rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Ingmārs Lapčinskis un Nils Bredovskis.

Otrais un trešais periods Kuldīgas komandai padevās teicams. Kuldīdznieki guva desmit vārtus, kamēr pretinieki prata atbildēt tikai ar diviem rezultatīviem raidījumiem. Otrajā periodā mājinieku rindās vārtus guva Miks Maslobojevs, Nils Bredovskis, Toms Grinkevičs un Tomass Alksniņš.

Trešajā periodā kuldīdznieku uguņošana turpinājās. Vēl ar diviem rezultatīviem metieniem atzīmējās Nils Bredovskis, divreiz Ķekavas vārtsargu pārspēja Elans Andrejs Vēvers, bet pa vieniem vārtiem pievienoja Linards Vimbsons un Niklāvs Ērcītis.

FK Kuldīga/KNSS rindās ar četriem rezultativitātes punktiem (4+0) atzīmējās Nils Bredovskis, bet trīs punkti (1+2) Linarda Vimbsona un Mika Maslobojeva kontā.

Turnīra tabulā kuldīdznieki ieņem otro vietu Rietumos. 17 spēlēs FK Kuldīga/KNSS iekrājuši 35 punktus. Pēdējo regulārās sezonas spēli kuldīdznieki aizvadīs 17. februārī, kad izbraukumā spēkosies ar FK “Kurši” vienību. Ja kuldīdznieki spēs uzvarēt pamatlaikā, tad garantēs otro vietu un dalību čempionāta pusfinālā.