• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

VK Kuldīga/KNSS apspēlē Aizputes volejbolistus, tiekot pie trešā panākuma sešos mačos

19. novembrī maču “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā aizvadīja VK Kuldīga/KNSS, kas Kuldīgas sporta hallē cīnījās ar VK Aizpute vienību. Panākumu trijos setos (25:19; 25:17; 25:23) svinēja mājinieki.

Līdz pat pirmā seta vidum rezultāts bija ļoti līdzvērtīgs. Tomēr kuldīdznieki veica lielisku izrāvienu, iegūstot sešu punktu pārsvaru – 20:14. Iegūto pārsvaru mājinieki neizlaida un svinēja uzvaru pirmajā setā ar 25:19. Otrajā setā kuldīdznieki darbojās teicami uzbrukumā, bet Aizputes komandu pievīla neprecīzās serves, kas mājiniekiem ļāva komfortabli triumfēt ar rezultātu 25:17.

Daudz līdzvērtīgāka spēkošanās risinājās trešajā setā. Izraujošas bija seta beigas, kurās teicamas darbības mijās ar kļūdām. Tomēr sportiskā veiksme bija Kuldīgas komanda pusē, svinot panākumu ar 25:23.

Kuldīgas rindās ar 19 punktiem rezultatīvākais bija Dāvis Andersons, bet desmit punktus pievienoja Sandris Gulbis. Tikmēr Aizputes komandā trijiem volejbolistiem desmit punkti – Kārlim Kliemanim, Kristapam Bergam un Kristeram Muceniekam.

Turnīra tabulā VK Kuldīga/KNSS ar trim panākumiem sešos dueļos ieņem trešo vietu. Tikmēr nākamais duelis kuldīdzniekiem plānots 3. decembrī, savā laukumā spēkojoties ar Augšdaugavas komandu.