• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS gūst piecus vārtus pret Grobiņu un nostiprinās Rietumu konferences līderpozīcijās

19. novembrī maču Latvijas 1.līgas florbola čempionātā aizvadīja FK Kuldīga/KNSS, kas savā laukumā spēkojās ar “Leģions”/Grobiņas florbolistiem. Momentiem bagātā duelī panākumu ar 5:1 svinēja kuldīdznieki.

Mača rezultātu atklāja tikai pirmā perioda izskaņā. 17. minūtē Svens Lapčinskis prata bumbiņu raidīt “Leģions”/Grobiņas cietoksnī. Teju divas minūtes vēlāk Kuldīgas sporta hallē sanākušie līdzjutēji priecājās atkal – 2:0 panāca Ingmārs Lapčinskis.

Teicams kuldīdzniekiem padevās otrā perioda ievads. Tikai pusotru minūti pēc tā sākšanās kuldīdznieki ieguva trīs vārtu handikapu. Pretinieku vārtu vīru pārspēja Linards Vimbsons. Perioda vidū viesi no Grobiņas vienus vārtus atspēlēja, rezultatīvi metot Rūdolfam Valdmanim. Tomēr galavārds piederēja mājiniekiem, kuri vēl divas reizes prata iekarot “Leģions” cietoksni. Ar vārtu guvumiem atzīmējās Kaspars Kinstlers un Toms Grinkevičs.

Trešais periods skatītājus priecēja ar asu un nepiekāpīgu cīņu. 48. minūtē Rūdolfam Ķīvītim bija iespēja izpildīt soda metienu, bet divkaujā veiksmīgāks izrādījās Grobiņas vārtsargs Miks Urstiņš. Rezultāts vairs nemainījās, un kuldīdznieki izcīnīja drošu uzvaru ar 5:1.

FK Kuldīga/KNSS rindās ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Svens Lapčinskis un Kaspars Kinstlers. Abiem spēlētājiem 1+1. Septiņās spēlēs Kuldīgas vienība izcīnījusi 17 punktus, kas ļauj atrasties Rietumu konferences līderpozīcijās, bet visā 1. līgā – otrajā vietā.

Nākamo spēli kuldīdznieki aizvadīs 26. novembrī, kad izbraukumā spēkosies ar Ķekavas “Bulldogs” florbolistiem.