• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Startē Kuldīgas novada atklātais čempionāts telpu futbolā

18. decembrī starts tika dots Kuldīgas novada atklātajam čempionātam telpu futbolā.  Komandas aizvadīja pirmos trīs dueļus.

Pirmajā mačā tikās Alsunga un Kabile. Pārliecinošu panākumu ar 5:1 svinēja Kabiles futbolisti. Uzvarētāju rindās ar diviem rezultatīviem sitieniem atzīmējās Žilinskis, bet pa reizei izcēlās Princis, Kancāns un Grinbērgs. Savukārt goda vārtus Alsungas rindās guva Fišmeisters.

Interesanta cīņa izvērtās starp Kuldīgas futbola skolu un Ēdoli. Punkti tika dalīti uz pusēm, un duelis noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2. KFS rindās izcēlās Ponomarjovs un Kleinbergs, bet Ēdoles labā ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās R. Borisovs un T. Moldovāns.

Nekādas cerības Kabiles futbolisti neatstāja “Lielajiem gaiļiem”, sagraujot pretiniekus ar 11:1. Ar “hat-trick” atzīmējās Vilnītis, divus vārtus pievienoja Grinbērgs, bet pa reizei rezultatīvi sita Zīle, Goiķis, Pinkovskis, Žiliniskis, Kancāns un Rožkalns. Bet zaudētājiem vienīgos vārtus guva Vjaksa.

Nākamās spēles plānotas 26. decembrī. Plkst. 14.00 FK "Zvejnieks" cīnīsies ar Alsungu, plkst. 15.00 Kuldīgas futbola skolu sagaida duelis ir "Lielajiem gaiļiem", plkst. 16.00 Ēdolei plānots mačs ar FK "Zvejnieks", bet plkst. 17.00 Alsunga spēkosies ar Kuldīgas futbola skolu.

Volley 2.pdf 7