• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Turpinās Kuldīgas novada atklātais čempionāts telpu futbolā!

6. janvārī trīs spēles norisinājās Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Par uzvarām cīnījās sešas komandas!

Pirmajā mačā spēkojās ‘’Alsunga’’ un ‘’Kabile’’. Pārliecinošu uzvaru ar 6:0 izdevās izcīnīt Kabiles futbolistiem. Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīviem sitieniem atzīmējās R.Žilinskis un R. Cabulis.

Otrajā spēlē laukumā tikās ‘’Modra Autoskola’’ un ‘’Turlava’’. Aizraujošā un līdzvērtīgā mačā panākumu ar 4:3 svinēja ‘’Modra Autoskola’’. Modra Autoskolas futbolistu rindās vārtus guva K.Rožkalns, R.Vēvers, G.Rumbenieks un K.Ābele, savukārt turlavnieku komandas labā divi vārti T.Pērkona kontā, vēl vienus vārtus pievienoja A.Pērkons.

Spraiga un vārtiem bagāta spēle izvērtās starp ‘’KFS’’ un ‘’Ēdoles’’ komandām. Prasmīgi apspēlējot pretiniekus, uzvaru ar 9:6 guva KFS sportisti. Trīs vārtus guva T. Atmats un M.Tilgalis, vēl pa vieniem vārtiem pievienoja A.Šternbergs, R.Polis un R.Timbers. Otras komandas labā trīs vārti R.Borišova kontā, divi R.Kancāna, bet viens rezultatīvs sitiens P.Moldavānam.

Turnīra tabulā ar 12 punktiem vadībā šobrīd ‘’Novadnieki’’. Otrajā vietā ‘’KFS’’ (9 punkti), pa sešiem punktiem ‘’Ēdolei’’ un ‘’Modra Autoskolai’’, trīs punkti ''Kabilei'' un ''Turlavai'', bet bez punktiem pagaidām ''Alsunga''.

Nākamās spēles 11. un 14. janvārī. 11. janvārī, plkst. 18:00 laukumā tiksies ‘’KFS’’ un ‘’Alsunga’’. 14. janvārī – četras spēles, no plkst. 16:00.