• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas jaunajiem futbolistiem sudraba un bronzas medaļas turnīrā Ventspilī

23. oktobrī Ventspilī norisinājās Kurzemes kauss U12 vecuma grupā, kas pēdējo reizi tika aizvadīts 2019. gadā. Kuldīga šajā turnīrā tika pārstāvēta ar divām komandām – KNSS-1 (2010. gadā dzimušie) un KNSS-2 (2011. gadā dzimušie), kas spēkus apvienoja ar Talsu vienaudžiem.

Turnīru abas komandas iesāka ar ceturtdaļfināla mačiem. KNSS-2 spēkojās ar Ventspils pirmo komandu. Aizraujošā spēlē, pirms beigu svilpes izlīdzinot rezultātu 1:1, kuldīdznieki izrāva pēcspēles sitienu sēriju. Deviņu metru sitienu sērijā kuldīdznieki šokēja ventspilniekus un iekļuva pusfinālā. Tikmēr KNSS-1 spēkojās ar Talsu novada sporta skolas puišiem. Pārliecinoši kontrolējot spēli, kuldīdznieki izcīnīja graujošu uzvaru ar 7:0.

Pusfinālā KNSS-1 pretī stājās Liepājas FS2, bet KNSS-2 sagaidīja cīņa ar Liepājas FS pirmo komandu. KNSS-2 nespēj izrādīt pretestību liepājniekiem, ciešot zaudējumu ar 0:6, savukārt KNSS-1 ar 3:0 pieveica Liepājas FS2. Spēlē par trešo vietu KNSS-2 līdzīgā duelī ar 1:0 ar pieveica Liepājas FS2, iegūstot bronzas medaļas.

Tikmēr lielo finālu lieliski sāka kuldīdznieki, kas prata izvirzīties vadībā. Taču otrajā puslaikā liepājnieki panāca izlīdzinājumu un parādīja savu meistarību, gūstot vēl divus bezatbildes vārtus un uzstādot fināla galarezultātu – 1:3. Šis Kuldīgas jaunajiem futbolistiem bija sezonas noslēdzošais turnīrs. Treneris Artūrs Šternbergs ir ļoti apmierināts ar parādīto spēli: “Puiši ir ļoti motivēti un gatavi pašaizliedzīgi cīnīties, liels prieks par to.”

KNSS-1 komandā spēlēja - Rihards Zībergs, Rodžers Palsāns, Gustavs Eglītis, Benjamins Brazovskis, Matīss Mežeckis, Aksels Pantjušenkovs, Markuss Ibergs, Krišs Duburs, Alekss Veržihovskis, Roberts Tovstuļaks un Tomass Gausmanis. Tikmēr KNSS-2 komandā spēlēja - Ralfs Šternbergs, Rihards Bieriņš, Ričards Cibuks, Rūdolfs Šenhofs, Kristers Neilands, Emīls Auziņš un Maksims Kortaks.

Lepojamies ar audzēkņu sasniegumiem un sakām paldies trenerim Artūram Šternbergam!