• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS “uguņo” un izbraukumā apspēlē "RTU/Rockets 1" komandu

26. oktobrī dueli Latvijas 1. līgas florbola čempionātā aizvadīja FK Kuldīga/KNSS, kas izbraukumā ar 8:2 pārliecinoši apspēlēja “RTU/Rockets 1” florbolistus.

Uzvaru kuldīdznieki nokārtoja pirmajā un otrajā periodā. Pirmo periodu FK Kuldīga/KNSS noslēdza ar divu vārtu handikapu, rezultatīvi metot Tomam Grinkevičam un Elanam Andrejam Vēveram. Tikmēr otrajā periodā Kurzemes pilsētas pārstāvji “uguņoja”. Vārtus guva Ingmārs Lapčinskis, Linards Vimbsons, Pēteris Birznieks un Toms Grinkevičs, panākot jau graujošo 6:0.

Trešais periods bija tikai formalitāte, kurā komandas apmainījās ar diviem rezultatīviem metieniem. Kuldīgas vienības rindās atzīmējās Niklāvs Ērcītis un Miks Maslobojevs, bet rīdzinieku rindās rezultatīvi meta Pēteris Džeriņš un Roberts Kārkliņš.

Kuldīdznieku rindās četrus rezultativitātes punktus iekrāja Toms Grinkevičs (2+2), bet trīs punkti (1+2) Linarda Vimbsona rēķinā.

Turnīra tabulā, Rietumu zonā, Kuldīgas florbolisti atrodas pirmajā vietā, piecās spēlēs iekrājot 12 punktus. Nākamo dueli FK Kuldīga/KNSS aizvadīs 30. oktobrī, kad izbraukumā tiksies ar “Ogres Vilkiem”/Lielvārdes florbolistiem.