• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada atklātajā florbola čempionātā noslēdzies pamatturnīrs, zināmi ceturtdaļfināla pāri

28. un 29. maijā kopumā tika aizvadītas 11 cīņas Kuldīgas novada atklātajā florbola čempionātā.  Pamatturnīrā triumfēja “Salvinainen” vienība, aiz sevi atstājot Vārmi. Šīs divas vienības nopelnīja ceļazīmi uz pusfinālu.

28. maijā komandas izspēlēja piecus mačus. Pirmajā mačā, tikai pēcspēles metienu sērijā, FC “Nikers” ar 3:2 apspēlēja Ģibuļu florbolistus. “Bullīšu” sērijā izšķirošo metienu realizēja Elans Andrejs Vēvers.

Otrajā spēlē “Salvinainen” spraigā duelī ar 6:4 pieveica Saldus vienību. “Salvinainen” rindās trīs rezultativitātes punkti Andrejam Dāvim Kmetjukam (1+2). Trešajā dienas duelī Vārme iemeta astoņus vārtus un ar 8:5 pārspēja Ģibuļu komandu. “Hat-trick” un pieci rezultativitātes punkti Linardam Vimbsonam (3+2).

Ceturtajā dienas spēlē “Salvinainen” atstāja “sausā” “Melnos runčus”, uzvarot ar 5:0. Trīs rezultativitātes punkti Valteram Rubenim (1+2) un Andrejam Dāvim Kmetjukam (0+3). Savukārt piektajā mačā FC “Nikers” atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 6:4 uzveica Saldus florbolistus. Ar četriem rezultativitātes punktiem uzvarētājiem atzīmējās Rūdolfs Ķīvītis (2+2).

Tikmēr 29. maijā komandas spēkojās sešās spēlēs. Pirmajā duelī Saldus ar 7:3 pārspēja Kabili. Četrus vārtus Saldus rindās guva Nils Kristians Mednis. Tikmēr negaidīti pie pirmās uzvaras tika “Melnie runči”, kas ar 7:5 apspēlēja spēcīgo Vārmes vienību. Ar četriem rezultativitātes punktiem “Melnajos runčos” atzīmējās Miks Maslobojevs (3+1).

Trešajā dienas spēlē tika gūti 20 vārti un Kabile ar 11:9 pieveica FC “Nikers”. Kabiles rindā ar pieciem rezultativitātes atzīmējās Kaspars Kinstlers (4+1) un Gvido Daniels Bondarenko (2+3). Tikmēr FC “Nikers” rindās pieci punkti Rūdolfam Ķīvītim (2+3).

Ceturtajā duelī Ģibuļi ar 6:4 uzvarēja Saldus florbolistus. Ar “hat-trick” uzvarētāju rindās atzīmējās Edvards Kļaviņš. Piektajā dienas spēlē Kabile ar 8:3 tika galā ar “Melnajiem runčiem”. Neapturams Kabiles rindās bija Kaspars Kinstlers, kuram seši rezultativitātes punkti (2+4). Savukārt pamatturnīra pēdējā duelī Ģibuļi pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pieveica “Salvinainen” spēlētājus.

Par pamatturnīra uzvarētājiem kļuva “Salvinainen”, bet otrajā vietā ierindojās Vārme. Abas komandas automātiski kvalificējās turnīra pusfinālam. Tikmēr ceturtdaļfinālā FC “Nikers” spēkosies ar Kabili, bet Ģibuļi tiksies ar Saldu. Komandas ceturtdaļfinālā aizvadīs divas spēles un pusfinālā iekļūs tā vienība, kas triumfēs divu spēļu summā. Dueļi plānoti 4. un 5. jūnijā. 

Detalizētu statistiku par Kuldīgas novada atklātā florbola čempionāta spēlēm un kalendāru var apskatīt Latvijas florbola savienības mājaslapā - https://www.floorball.lv/lv/2021/turniri/knac

Turnira tabula3

Rezultativakie 6