• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

KNSS volejbola komandām teicams sniegums Latvijas jaunatnes čempionātā un turnīrā Igaunijā

Rīgas Volejbola skolas zālē 21. un 22. maijā notika Latvijas Jaunatnes čempionāta finālspēles par 1. - 16.vietu, U12 grupā meitenēm. Šajā fināla posmā iekļuva arī divas Kuldīgas novada sporta skolas komandas. Savukārt KNSS U17 jauniešu komanda Igaunijā piedalījās starptautiskā sadraudzības turnīrā.

Finālsacensībās Rīgā treneres Ievas Leites audzēknes prata izcīnīt sudraba medaļas, izšķirošajās spēlēs par medaļām ar 2:0 uzvarot Daugavpili, ar 0:2 piekāpjoties Gulbenes komandām un cīnoties neizšķirti 1:1 ar Limbažu vienaudzēm. Komandā spēlēja - Reičela Tobija, Marta Berķe, Madara Kalna un Aleksandra Bārzde. Savukārt KNSS otrā komanda ierindojās 10. vietā.

Turpretim Kuldīgas novada sporta skolas U17 jauniešu komanda piedalījās starptautiskā draudzības turnīrā Igaunijas pilsētā Poltsamā. Komandas sastāvā spēlēja kuldīdznieki Fēliks Cīrulis, Markus Graudelis, Viesturs Bikavs, Mārtiņš Skrickis, Kārlis Liepiņš, Kristers Lazutkins no Skrundas un jaunieši no Ukrainas pilsētas Vinnicas - Vladislavs Kondratjuks un Viktors Ševčuks.

Spraigās spēlēs ar vienaudžiem no Poltsamā, Tartu, Paides, tika izcīnītas uzvaras, bet zaudējums Kohilas komandai neietekmēja kopējo rezultātu, un mūsu puiši virs galvas cēla uzvarētāju kausu! Kopā ar komandu turnīrā bija treneri Zigmunds Milzarājs un Rudīte Kronlaka.

WhatsApp Image 2022 05 23 at 10.01.20 AM

Lepojamies!