• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS uzvaras ar FK Valka/”IGLU” dala uz pusēm un turpina cīņu par 1. līgas finālu

Divas spēles Latvijas 1. līgas florbola čempionāta pusfinālsērijā aizvadījuši FK Kuldīga/KNSS florbolisti, kas pirmajā duelī ar 4:7 piedzīvoja zaudējumu, bet otrajā spēlē revanšējās un ar 9:3 svinēja uzvaru.

Abas mājas spēles FK Valka/”IGLU” komanda bija spiesta aizvadīt Kocēnos, jo laukums Valkā neatbilda federācijas prasībām. Tomēr Valkas komandu atbalstīja ļoti kupls un skaļš līdzjutēju pulks.

Pirmajā mačā kuldīdzniekiem ļoti neveiksmīgs izvērtās otrais periods, kas tika zaudēts ar 0:3. Lai gan FK Kuldīga/KNSS turpināja cīnīties līdz galam, tomēr piedzīvots zaudējums ar 4:7. Kuldīgas rindās ar gūtiem vārtiem atzīmējās Toms Grinkevičs, Linards Vimbsons, Niklāvs Ērcītis un Pēteris Birznieks.

Diametrāli pretējs izvērtās otrais duelis, kurā dominēja FK Kuldīga/KNSS. Pamati uzvarai tika ielikti jau pirmajās trīs spēles minūtē, kad tablo vēstīja jau 3:0 kuldīdznieku labā. Arī mača turpinājumā “uguņoja” FK Kuldīga/KNSS, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 9:3. Ar “pokeru” jeb četriem gūtiem vārtiem atzīmējās kuldīdznieks Linards Vimbsons, bet ar “hat-trick” – Rūdolfs Ķīvītis.

Nākamās divas spēles pusfinālsērijā plānotas 26 un 27. martā Kuldīgā. 26. martā mačs norisināsies plkst. 15.00, bet 27. martā – plkst. 12.00. Finālā iekļūs komanda, kura izcīnīs trīs uzvaras.