• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

“MKM mežs” Kuldīgas futbola skolai sarūpē pirmo zaudējumu novada atklātajā čempionātā

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Kuldīgas novada atklātais čempionāts telpu futbolā. “MKM mežs” sarūpēja pirmo zaudējumu Kuldīgas futbola skolai. Panākumu izcīnīja Kabiles komanda, kas ar 11:4 sagrāva FK “Zvejnieks”, bet Alsunga cīnījās 7:7 ar FK “Zvejnieks” futbolistiem.

Aizraujošs mačs izvērtās starp “MKM mežs” un Kuldīgas futbola skolas vienībām. “MKM mežs” prata labāk izmantot savas izdevības, svinot panākumu ar 3:2. Uzvarētāju rindās ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās Kleinbergs, Priedēns un Konovalovs. Savukārt Kuldīgas futbola skolas labā vārtus guva Šternbergs un A. Liepiņš.

Tikmēr īsts vārtu festivāls tika piedzīvots duelī starp Kabiles un FK “Zvejnieks” vienībām. Kabilnieki pretinieku vārtu vīru pārspēja 11 reizes, bet FK “Zvejnieks” atbildēja ar četriem gūtiem vārtiem. Uzvarētāju labā ar “pokeru” jeb četriem gūtiem vārtiem atzīmējās Moncevičs, bet ar “hat-trick” izcēlās Žilinskis. Savukārt FK “Zvejnieks” rindās visi gūtie vārti un “pokers” Moseičenko.

14 vārti tika gūti arī mačā starp Alsungas un FK “Zvejnieks” vienībām. Ļoti rezultatīvā un emocionālā spēlē punkti tika dalīti uz pusēm – neizšķirts 7:7. Arī šajā spēlē ar teicamu sniegumu uzbrukumā atzīmējās FK “Zvejnieks” spēlētājs Moseičenko, kurš guva četrus vārtus, divus vārtus pievienoja Urtāns. Savukārt Alsungas komandā ar “hat-trick” atzīmējās divi spēlētāji – Valtenbergs un Fišmeistars.

Turnīra tabulas galvgalī arvien atrodas Kuldīgas futbola skola, kura iekrājusi 13 punktus, taču par divām spēlēm mazāk aizvadījuši trešajā vietā esošie FK “Tukums 2000” futbolisti. Uz otro vietu pakāpusies Kabiles vienība, kas sešās spēlēs izcīnījusi 12 punktus.

Turnira tabula 5

Rezultativakie 7