• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Riteņbraucējam Kasparam Šalmem ceturtā vieta prestižās sacensībās Lietuvā

No 18. līdz 21. augustam Lietuvas pilsētā Utenā norisinājās prestižas daudzdienu riteņbraukšanas sacensības, U17 grupā, kurās lielisks starts padevās Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņiem. Sacensību kopvērtējumā ceturto vietu izcīnīja kuldīdznieks Kaspars Šalme, kurš atpalika tikai no trim igauņu braucējiem.

Sacensībās piedalījās 75 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Ukrainas, bet no Kuldīgas novada sporta skolas četri riteņbraucēji – Kaspars Šalme, Uvis Zvirbulis, Gatis Gruntiņš un Jānis Stucers.

Kuldīgas novada sporta skolas komandai izdevās lieliskas sacensības, vislabāk trasē nostartējot K. Šalmem. Paugurainajā trasē kuldīdznieks ierindojās augstajā ceturtajā vietā. Grupas braucienā K. Šalmem piektā vieta, tikmēr individuālajā braucienā septītā pozīcija. Savukārt Uvis Zvirbulis sacensības kopvērtējumā noslēdza 13. vietā.  

Treneris Viesturs Lukševics ir gandarīts ne tikai par K. Šalmes sniegumu, bet visas komandas parādīto raksturu: “Esmu gandarīts par puišu parādīto sniegumu. Ļoti labu darbu paveica arī Uvis, kurš vairākos posmos palīdzēja Kasparam. Prieks, ka Uvis pēc traumas ir atguvies un var palīdzēt komandai,” uzsver speciālists.