• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Aizraujoši un kuplā skaitā aizvadīta Kuldīgas novada skolu rudens stafete

27. septembrī Kuldīgas pilsētas estrādē, pēc divu gadu pārtraukuma, norisinājās Kuldīgas novada skolu rudens stafete. Sacensības pulcēja aptuveni 100 dalībnieku no visa novada un tajās netrūka aizraujošu brīžu.

Skolēniem bija jāveic 300 metru garš aplis, kas caurvijās estrādes parkā, bet stafetes nodošanas vieta bija ierīkota pašā estrādē. Skolu komandām bija jāveic astoņi stafetes etapi.

Skolēni sacentās piecās vecuma grupās. Vispirms uz starta devās 2.-3. klases bērni, pēc tam sekoja 4.-5. klases skolēni, bet tālāk meistarību pierādīja 6.-7. klases jaunieši. Vēlāk estrādes parku izskrēja 8.-9. klases skolēni, bet sacensības noslēdza vidusskolas grupas, 10.-12. klases, jaunieši.

2.-3. klašu grupā uzvaras laurus plūca Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas bērni, bet sudraba medaļas Kuldīgas Centra vidusskolas komandai. Tikmēr bronzu izcīnīja Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas bērni.

4.-5. klašu grupā ātrākie bija Kuldīgas Centra vidusskolas skolēni, sudraba medaļas izcīnīja Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas komanda, bet bronzas godalgas Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas vienībai.

6.-7. klašu ieskaitē nepārspēti palika Kuldīgas Centra vidusskolas skolēni, otrajā vietā ierindojās Turlavas pamatskolas komanda, bet trešo vietu izcīnīja Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas jaunieši.

8.-9. klašu grupā par uzvaru risinājās dramatiski notikumi. Uzvaru, tikai par pussekundi apsteidzot pretiniekus, izcīnīja Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas komanda. Sudrabs Kuldīgas Centra vidusskolas jauniešiem, bet bronza Turlavas pamatskolas skolēniem.

Savukārt vidusskolas ieskaitē par čempioniem kronēja Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas komandu, sudraba godalgas ieguva Kuldīgas Centra vidusskolas jaunieši, bet bronza - Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolai.  

Fotogaleriju no sacensībām var aplūkot šeit!