• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas riteņbraucēji parāda klasi un iegūst vairākas medaļas sacensībās Rīgā

2. oktobrī Biķernieku trasē tika aizvadītas Rīgas Riteņbraukšanas skolas sezonas noslēguma sacensības riteņbraukšanā, individuālajā braucienā. Teicamu sniegumu sacensībās parādīja Kuldīgas novada sporta skolas/”Goldingen Cycling Academy” audzēkņi.

D grupā zēniem divas medaļas izcīnīja kuldīdznieki. Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Edvards Vēvers, kurš distanci veica astoņās minūtēs un 26,3 sekundēs, bet bronzas medaļa Lūkasam Sitņikam (deviņas minūtes un 4,3 sekundes).

C grupā zēniem sesto pozīciju ieņēma Rūdolfs Šulcs, kurš divus Biķernieku trases apļus pieveica 17 minūtēs un 25 sekundēs.

Savukārt ar divām godalgām B grupas jauniešiem iepriecināja Kaspars Šalme un Uvis Zvirbulis. K. Šalme divus apļus veica 15 minūtēs un 8,4 sekundēs, izcīnot sudraba medaļu, bet U. Zvirbulis trasi nobrauca 15 minūtēs un 15 sekundēs un ieguva bronzas godalgu.

Tikmēr par čempionu A grupas junioriem kļuva Gusts Lapiņš, kurš divus apļus nobrauca 13 minūtēs un 57,6 sekundēs, otrās vietas ieguvēju apsteidzot par 37 sekundēm!

Lepojamies ar mūsu audzēkņiem un sakām paldies treneriem Viesturam Lukševicam un Agrim Kimboram!

WhatsApp Image 2022 10 03 at 14.39.20