• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada atklātajā florbola čempionātā noskaidroti pusfināla pāri

4. un 5. jūnijā tika aizvadīti Kuldīgas novada atklātā florbola čempionāta ceturtdaļfināla dueļi. Uzvarētājs tika noskaidrots divu spēļu summā un pusfinālā iekļuva FC “Nikers” un Ģibuļi.

Pirmajā ceturtdaļfināla pārī FC “Nikers” spēkojās ar Kabili. Abu komandu pirmajā duelī FC “Nikers” teicami izmantoja savas iespējas un ar 6:2 pieveica pretiniekus. Ar “hat-trick” atzīmējās Rūdolfs Ķīvītis. Tikmēr otrajā abu komandu mačā “Nikers” kabilniekus atstāja “sausā”, uzvarot ar 3:0 un iesoļojot turnīra pusfinālā. Divi rezultativitātes punkti Artūram Šternbergam (2+0) un Rūdolfam Ķīvītim (1+1). Pusfinālā FC “Nikers” spēkosies ar “Salvinainen” vienību.

Savukārt otrā ceturtdaļfināla pārī Ģibuļi uzņēma Saldus florbolistus. Abas spēles izvērtās ļoti līdzvērtīgas, tomēr pusfinālā iekļuva Ģibuļi. Pirmajā spēlē Ģibuļi uzvarēja ar 5:3, bet otrajā duelī ar 9:6. Pirmajā mačā divus rezultativitātes punktus guva Jānis Ieviņš un Edvards Kļaviņš (1+1). Savukārt otrajā duelī Ģibuļu rindās iespaidīgie pieci punkti Anda Dārziņa rēķinā (3+2), bet Saldus rindās pieci punkti (0+5) Nila Kristiana Medņa rēķinā. Pusfinālā Ģibuļi tiksies ar Vārmi.

Pusfinālu sērijas norisināsies 11. un 12. jūnijā. Finālā iekļūs tās komandas, kas triumfēs divu spēļu summā.

Detalizētu statistiku par Kuldīgas novada atklātā florbola čempionāta spēlēm un kalendāru var apskatīt Latvijas florbola savienības mājaslapā - https://www.floorball.lv/lv/2021/turniri/knac