• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas galda tenisistiem medaļām bagāts Roberta Reimaņa piemiņas kauss

4. jūnijā Kuldīgas novada sporta hallē norisinājās leģendārā trenera Roberta Reimaņa piemiņas turnīrs galda tenisā. Šogad tas pulcēja 75 dalībniekus no Salaspils, Rīgas, Smiltenes, Tukuma, Nīcas, Liepājas, Bauskas, Saldus, Skrundas, Ugāles un Kuldīgas.  

Arī dalībnieku sastāvs sacensībām bija gana spēcīgs – 19. kārtējais Latvijas čempions Sandijs Vasiļjevs, Guntis Šenhofs un vairāki bijušie Latvijas izlases dalībnieki. Turnīrs norisinājās piecās grupās.

Sievietēm no 10 dalībniecēm labākā bija kuldīdzniece un Kuldīgas novada sporta skolas audzēkne Viktorija Poriņa, otrajā vietā ierindojās Ilva Baltute no Salaspils, bet trešā – kuldīdzniece Ieva Lepse.

Vīriešiem, vecuma grupā no 16 līdz 39 gadiem, labākais bija Eduards Spāģis (Rīgas Tehniskā universitāte), sudraba medaļa Jānim Jankovskim (Tukuma GTK), bet bronza kuldīdzniekam Mārtiņam Kuršinskim. Tikmēr vecuma grupā no 40 līdz 59 gadiem zelts Sandijam Vasiļjevam no Saldus, bet sudrabs Viktoram Tolkačevam (Rucava/Nīca).

60+ vecuma grupā nepārspēts palika Ervīns Svīķis (GTK Aloja), sudrabs mājiniekam Aivaram Kārkliņam, bet bronza Jurim Siliņam (BA Rīga/Smiltene). 70+ vecuma grupā divi labākie šoreiz no Liepājas - uzvara Gunāram Jēkabsonam, otrā vieta Jānim Ozolam, turpretim bronza - Guntim Šenhofam.

Tikmēr ceļojošo piemiņas kausu izcīnīja Sandijs Vasiļjevs.