• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīdznieks Gusts Lapiņš izcīna trešo vietu daudzdienu sacensībās Lietuvā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 20. līdz 22. augustam, Lietuvas pilsētā Utenā tika aizvadītas starptautiskas daudzdienu riteņbraukšanas sacensības, kas reizē bija arī Lietuvas čempionāts jauniešiem. Kopumā piedalījās Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Latvijas valstu jaunie riteņbraucēji. Teicamu sniegumu nodemonstrēja kuldīdznieks Gusts Lapiņš, kurš pirmajā dienā izcīnīja uzvaru, bet sacensību kopvērtējumā ierindojās trešajā vietā.

Īpaši veiksmīga Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņiem bija pirmā sacensību dienu, kad Gusts Lapiņš kopā ar vēl astoņiem sportistiem devās atrāvienā un tajā izcīnīja uzvaru.

Kalnainajā un ļoti sarežģītajā trasē sportistiem bija jāveic 55 kilometri. Otro sacensību dienu G. Lapiņš noslēdza otrajā vietā, savukārt sacensību noslēgumā – ieguva bronzas godalgu.

Tāpat sacensībās piedalījās vēl trīs citi Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņi - Kristers Skrubis, Jānis Priedoliņš, Kaspars Šalme. Pateicoties veiksmīgai pārējo komandas sportistu atbalstam, izdevās saglabāt Gusta vietu uz pjedestāla.

464eb421 e6cc 408a 929f f580041eaab0