• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS izcīna otro panākumu sezonā

Otro uzvaru Latvijas 1. līgas florbola čempionātā izcīnījusi FK Kuldīga/KNSS vienība, kas izbraukumā ar 7:3 pārspēja SK Slampe/”Zevid” komandu. Ar “hat-trick” jeb trim gūtiem vārtiem mačā atzīmējās kuldīdznieks Niklāvs Ērcītis.

Kuldīgas vienība lieliska sāka dueli, jo spēles septītajā minūtē tablo vēstīja 2:0 FK Kuldīga/KNSS labā. Ar rezultatīviem metieniem atzīmējās Niklāvs Ērcītis un Ingmārs Lapčinskis. Tomēr pēc īsa brīža Slampes uzbrucējs Kristaps Jaunzems vienus vārus atguva. Perioda izskaņā Emīls Madars Bondarenko atjaunoja kuldīdzniekiem divu vārtu pārsvaru.

Otrā perioda ievadā mājinieki samazināja deficītu līdz minimumam, rezultatīvi metot Alenam Dilanam, tomēr kuldīdznieki sasparojās un guva trīs bezatbildes vārtus. Ar precīziem metieniem atzīmējās Linards Vimbsons, Niklāvs Ērcītis un Kaspars Kinstlers.

Trešais periods bija vien formalitāte, kurā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Vispirms kuldīdznieks Niklāvs Ērcītis nokārtoja savu “hat-trick”, bet spēles galarezultātu uzstādīja mājinieku florbolists Kristaps Jaunzems.

Ar trim rezultativitātes punktiem FK Kuldīga/KNSS rindās atzīmējās Niklāvs Ērcītis (3+0), bet pa diviem punktiem iekrāja četri kuldīdznieki - Rūdolfs Ķīvītis (0+2), Emīls Madars Bondarenko (1+1), Ingmārs Lapčinskis (1+1) un Pēteris Birznieks (0+2).

Nākamo spēli FK Kuldīga/KNSS aizvadīs 9. oktobrī, savā laukumā plkst. 20.30 uzņemot FK Ozolnieki/JN florbolistus.