• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS teicami darbojas uzbrukumā un apspēlē Talsu NSS/”Zerorisk” vienību

15. oktobrī Latvijas 1. līgas florbola čempionātā spēkojās FK Kuldīga/KNSS un Talsu NSS/”Zerorisk” komandas. Aizraujošā duelī panākumu ar 8:3 svinēja kuldīdznieki.

Kuldīgas komanda duelī teicami darbojās uzbrukumā, par ko liecināja arī mača sākums. Jau pirmā perioda septītajā minūtē tablo vēstīja 3:0 mājinieku labā. Divreiz izcēlās Niklāvs Ērcītis, bet viens rezultatīvs metiens Svena Lapčinska rēķinā. Kuldīdznieku prieki gan nebija ilgi. Perioda 14. minūtē Talsu komanda deficītu prata samazināt līdz minimumam – 2:3. Pēc pusotras minūtes viesu vārtu vīru pārspēja Toms Grinkevičs, panākot 4:2 un atjaunojot kuldīdzniekiem drošu pārsvaru.

Otrajā periodā komandas laukumā darbojās kaujinieciski un vienīgos vārtus guva Talsu komanda, atkal pietuvojoties līdz viena rezultatīva metiena tiesai.

Trešajā periodā kuldīdznieki sarīkoja īstu vārtu festivālu un noņēma jebkādus jautājumus par mača uzvarētāju. Mājinieki guva četrus bezatbildes vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3. Savu “hat-trick” spēlē nokārtoja Niklāvs Ērcītis, bet pa reizei rezultatīvi meta Elans Andrejs Vēvers, Dīvs Avdjukevičs un Toms Grinkevičs.

Uzvarētāju rindās ar trim rezultativitātes punktiem atzīmējās Niklāvs Ērcītis (3+0) un Rūdolfs Ķīvītis (0+3). Savukārt pa diviem punktiem pievienoja Toms Grinkevičs (2+0) un Dīvs Avdjukevičs (1+1).

Nākamo dueli kuldīdznieki aizvadīs 26. oktobrī, izbraukumā tiekoties ar RTU/"Rockets" 1 komandu.