• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FC “Nikers” sāpīgs zaudējums pirmajā mājas spēlē

Neveiksmi pirmajā “Optibet” telpu futbola virslīgas mājas spēlē piedzīvojuši FC “Nikers” futbolisti, kuri, ielaižot vārtus pēdējā minūtē, ar 1:2 piekāpās FK Nīca/”OtankiMill” vienībai.

Uz pirmo FC “Nikers” mājas spēli bija ieradies kupls līdzjutēju skaits – aptuveni 400 atbalstītāju. Arī komanda bija kaujinieciski noskaņota, lai izcīnīto pirmo uzvaru sezonā un reabilitētos par neveiksmi pirmajā kārtā, kad ar 2:10 tika zaudēts čempionvienībai FC “Petrow”/”Beitar”.

Pirmajās divdesmit minūtēs laukumā bija vērojama līdzvērtīga cīņa, taču ne viena no komandām nespēja realizēt savas izdevības un pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Daudz interesantāki un spraigāki notikumi laukumā risinājās otrajā puslaikā. 23. minūtē viesus vadībā izvirzīja Valdis Nicis, bet minūti vēlāk kuldīdzniekiem pamatīgs satricinājums – sarkano kartīti nopelnīja Artūrs Šternbergs.

FC “Nikers” nepadevās mazākumā, un Kuldīgas sporta hallē sanākušie līdzjutēji 31. spēles minūtē varēja gavilēt. Ukraiņu leģionārs Vladimirs Lonšakovs panāca 1:1. Ar to gan spēles dramatiskais scenārijs nebija pabeigts. 20 sekundes pirms spēles beigām Endijs Šlampe realizēja teicamu Nīcas komandas kombināciju un izrāva viesiem uzvaru un trīs punktus.

Nākamo spēli FC “Nikers” aizvadīs 15. oktobrī, izbraukumā cīnoties ar FK “Raba” futbolistiem.