• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas novada sporta skolas volejbolistes – novada atklātā sieviešu volejbola čempionāta uzvarētājas

5. martā norisinājās Kuldīgas novada atklātā sieviešu volejbola čempionāta pusfinālu un medaļu cīņas. Par novada čempionēm tika kronētas Kuldīgas novada sporta skolas volejbolistes, kas finālmačā pārspēja Alsungas vienību. Savukārt bronzas medaļas ieguva Kuldīgas komanda.

Pirmajā pusfināla cīņā Kuldīgas novada sporta skolas volejbolistes pārliecinoši, trīs setu cīņā (25:5; 25:13; 25:16), pieveica Skrundas volejbolistes. Nedaudz grūtāk otrajā pusfinālā klājās Alsungas vienībai, kas ar 3-0 (25:20; 25:19: 25:11) apspēlēja Kuldīgas volejbolistes.

Bronzas spēle, kurā spēkojās Skrundas un Kuldīgas komandas, intrigu piedāvāja tikai pirmajā setā. Pirmo setu ar 25:19 galotnē prata uzvarēt Kuldīgas vienība. Otrajā un trešajā setā jautājumu par uzvarētāju nebija, panākumus setos ar 25:16 un 25:15 svinot Kuldīgas vienībai, tādējādi iegūstot bronzas godalgas.

Skaļš skatītāju atbalsts abas komandas virzīja uz priekšu lielajā finālā, kurā spēkojās Kuldīgas novada sporta skolas un Alsungas vienības. Pirmā seta galotni veiksmīgāk nospēlēja KNSS audzēknes, gūstot panākumu setā ar 25:17. Ļoti neveiksmīgs otrais sets padevās Alsungas volejbolistēm, kas guva tikai astoņus punktus un kapitulēja ar 8:25. Tomēr trešais sets skatītājiem nelika vilties – spēle punkts punktā, taču panākumu setā (25:20) un visā duelī izcīnīja Kuldīgas novada sporta skolas volejbolistes, kļūstot par novada čempionēm.

Kuldīgas novada sporta skolas komandā spēlēja - Diāna Sedliņa, Aleksandra Timbere, Laura Šmīdenberga, Anna Valdmane, Rēzija Bikava, Daniela Agriņa, Elizabete Teterina, Kristiāna Muižarāja, Helēna Buka, Daniela Medne, Marija Nikola Meikšane, Anete Rūtenberga, Elīza Alise Kārkliņa, Nikola Krīgere, Alise Kazakova, Alise Vaskopa, Paula Bērziņa un Dārta Garokalna. Trenere Ieva Ņečiporuka.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāji un uzbrucēji kļuva Kristiāna Eglīte (Alsunga), savukārt rezultatīvākās bloķētājas gods Aleksandrai Timberei (Kuldīgas novada sporta skola), bet rezultatīvākā servētāja bija Rebeka Rīna (Kuldīga).