• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK “Tukums 2000” triumfē telpu futbola čempionāta pamatturnīrā

Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā aizvadītas sešas cīņas. Pamatturnīrā triumfēja FK “Tukums 2000”, izslēgšanas spēlēs nodrošinot ērtāku pretinieku.

Pirmajā mačā, līderu cīņā, kurā tikās Kuldīgas futbola skola un FK “Tukums 2000”, tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts – 4:4. Kuldīdznieku rindās ar diviem precīziem sitieniem atzīmējās R. Ponomarjovs, bet vienreiz pretinieku vārtu vīru pārspēja Buks un Laše. Bet FK “Tukums 2000” rindās divreiz rezultatīvi sita Leja, bet vienreiz Priede un Ostrovskis.

Rezultatīvu neizšķirtu izspēlēja arī Alsungas un Kabiles futbolisti, duelim noslēdzoties 3:3. Alsungas komandā “hat-trick” guva Jēkabsons, bet kabilnieku rindās ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās Princis, Vārpiņš, Āboliņš.

11 vārtu mačs izvērtās starp FK “Tukums 2000” un “MKM mežs” komandā, tomēr panākumu ar 7:4 izcīnīja tukumnieki. Turnīra līdervienības labā ar “hat-trick” atzīmējās Leja, bet pa vieniem vārtiem pievienoja Priede, Ostrovskis, Joksts un Sverins. Tikmēr “MKM mežs” vienībā divreiz rezultatīvi sita Konovalovs, bet vienus vārtus pievienoja Vitkovskis un Jefimovs.

Piekto uzvaru turnīrā izcīnīja Kabiles futbolisti, kas ar 3:0 pārspēja Kuldīgas futbolu skolu. Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Moncevičs, Vārpiņš un Siltāns.

Pārliecinošu panākumu izcīnīja “MKM mežs” vienība, kas ar 10:4 pieveica FK “Zvejnieks” komandu. Četrus vārtus “MKM mežs” rindās guva Rumbenieks, divreiz rezultatīvi sita Konovalovs, bet pa vieniem vārtiem pievienoja Borisovs, Kleinbergs, Jefimovs un Jansons. Turpretim FK “Zvejnieks” rindās “hat-trick” Ingem, bet vieni vārti Zvirbulim.

Īsts vārtu “festivāls” izvērtās mačā starp Alsungas un FK “Zvejnieks” komandām. Pārliecinošu uzvaru ar 12:4 svinēja Alsungas komanda. Alsungas rindās četri vārti jeb “pokers” Jēkabsonam, ar trīs rezultatīviem sitieniem atzīmējās Dambergs, bet vienreiz pretinieku vārtu vīru pārspēja T. Romanovs, U. Romanovs, Fišmeisters, Valtenbergs un Jonelis. Savukārt FK “Zvejnieks” divi vārti Ingem un Kūmam.

Pamatturnīrā triumfēja FK “Tukums 2000” futbolisti, kas desmit dueļos iekrāja 26 punktus, otrajā vietā ierindojās Kuldīgas futbola skola (17 punkti), bet trešajā vietā Kabiles vienība (17 punkti). Par pusfināla un medaļu cīņu norises laiku un vietu vēl informēsim.

Turnira tabula 28

Rezultativakie 27