• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga/KNSS līdzvērtīgās cīņās divreiz piekāpjas Talsu florbolistiem

29. un 30. janvārī divas spēles Latvijas 1. līgas florbola čempionātā aizvadīja FK Kuldīga/KNSS vienība, kas spēkojās ar Talsu NSS/”Zerorisk” komandu.

Pirmajā spēlē kuldīdzniekiem bija jādodas izbraukumā uz Talsiem un duelis izvērtās notikumiem bagāts.

Pirmie duelī vadībā izvirzījās kuldīdznieki, precīzi metot Ivo Solomahinam. Tomēr mājinieki līdz perioda beigām prata gūt divus vārtus un periodu noslēgt savā labā ar 2:1.

Otrajā periodā kuldīdznieki divreiz pārspēja Talsu vārtu vīru, rezultatīvi metot Gvido Danielam Bondarenko un Elanam Vēveram. Taču arī mājinieki atbildēja ar diviem vārtiem, periodam noslēdzoties ar rezultātu 4:3.

Lai gan trešā perioda ievadā kuldīdznieki panāca izlīdzinājumu, atzīmējoties Niklāvam Ērcītim, tomēr Talsu vienība atbildēja ar trim vārtiem. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām Pēteris Birznieks panāca 5:7, taču ar to bija par maz, lai vēl spēlē “ieķertos”.

Dienu vēlāk, 30. janvārī, FK Kuldīga/KNSS bija iespēja reabilitēties savā laukumā.

Spēles sākums kuldīdzniekiem padevās lielisks – FK Kuldīga/KNSS izvirzījās vadībā ar 3:0, divreiz Talsu vārtsargu pārspējot Gvido Danielam Bondarenko, bet vienreiz Niklāvam Ērcītim. Perioda izskaņā gan talsinieki vienus vārtus atguva.

Otrajā periodā komandas vairākkārt apmainījās ar rezultatīviem metieniem. Vispirms Krists Bergmanis panāca 4:1, taču Talsu florbolisti atbildēja ar diviem precīziem raidījumiem. Perioda otrajā pusē Linards Vimbsons Kuldīgas vienībai atkal ieguva divu vārtu pārsvaru (5:3), taču arī šoreiz Talsu komandu pārsvaru samazināja līdz minimumam.

Trešā perioda septītajā minūtē Gvido Daniels Bondarenko guva savus trešos vārtus jeb “hat-trick”, panākot 6:4. Talsu komanda nepadevās un līdz trešā perioda beigām panāca 6:6, spēlei turpinoties pagarinājumā.

Pagarinājums veiksmīgāks padevās Talsu NSS/”Zerorisk” komandai, kas izrāva uzvaru ar 7:6.

Turnīra tabulā FK Kuldīga/KNSS noslīdējusi uz sesto vietu, 14 dueļos iekrājot 20 punktus. Nākamā spēle kuldīdzniekiem paredzēta 5. februārī, savā laukumā plkst. 18.00 spēkojoties ar “Ogres Vilkiem”.