• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Aizvadīti pieci aizraujoši dueļi Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā

5. un 6. februārī tika aizvadīti pieci dueļi Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Pie diviem panākumiem tika turnīra līdervienība – FK “Tukums 2000”, bet vienu uzvaru izcīnīja Kuldīgas futbola skola.

Pirmajā mačā Kabile spēkojās ar “MKM mežs” komandu. Abām komandām duelis bija ārkārtīgi svarīgs cīņā par trešo vietu. Ļoti spraigā duelī uzvarētājs netika noskaidrots, komandām punktus dalot uz pusēm – 4:4. Kabiles rindās ar diviem rezultatīviem sitieniem atzīmējās Moncevičs, bet vienus vārtus guva Kancāns un Āboliņš. Tikmēr “MKM mežs” vienībā divi gūti vārti Borisovam, bet vienu reizi rezultatīvi sita Vitkovskis un Konovalovs.

Otrajā spēlē FK “Tukums 2000” ar 8:4 pieveica FK “Zvejnieks” futbolistus. Uzvarētāju rindās ar “hat-trick” jeb trim gūtiem vārtiem atzīmējās divi futbolisti – Leja un Miškins, bet divi precīzi sitieniem Kalnciemam. Savukārt FK “Zvejnieks” rindās rezultatīvi sita Moisičenko, kuram divi vārti, kā arī Kūms un Cvetkovs.

14 vārti tika gūti mačā starp FK “Tukums 2000” un Kabiles futbolistiem. Uzvaru ar 10:4 izcīnīja viesi no Tukuma. Turnīra līdervienības labā trīs vārtus guva gan Leja, gan Joksts, divus pievienoja Kalnciems, bet pa vieniem vārtiem Miškinam un Priedem. Kabiles rindās divi gūti vārti Āboliņam, bet vienu reizi pretinieku vārtu vīru pārspēja Kancāns un Liepkalns.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja arī Kuldīgas futbola skola, kas ar 8:1 pārspēja FK “Zvejnieks” spēlētājus. Kuldīdznieku rindās “hat-trick” guva Tilgalis, divi gūti vārti Šternbergam, bet vienu reizi atzīmējās G. Liepiņš, A. Liepiņš un Ponomorjovs. FK “Zvejnieks” vienīgos vārtus guva Urtāns.

Rezultatīvu neizšķirtu izspēlēja arī “MKM mežs” un Alsungas komandas, duelim noslēdzoties 3:3. “MKM mežs” rindās divus vārtus guva Vitkovskis, bet vienus vārtus pievienoja Konovalovs. Savukārt Alsungas rindās “dublis” Jēkabsonam, bet vieni vārti Jakovļevam.

Turnīra līderpozīcijā nostiprinājās FK “Tukums 2000”, kuri izcīnījuši 22 punktus, bet otrajā vietā ar 16 punktiem ir Kuldīgas futbola skola. Pirmo trijnieku noslēdz Kabiles futbolisti ar 13 punktiem.

Nākamās spēles plānotas 12. un 13. februārī. 12. februārī plkst. 14.00 “MKM mežs” cīnīsies ar FK “Zvejnieks”, bet plkst. 15.10 FK “Zvejnieks” tiksies ar Alsungas vienību. 13. februārī plkst. 11.00 Alsunga cīnīsies ar Kuldīgas futbola skolu.

Turnira tabula 13

Rezultativakie 16