• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Spēcīgā sastāvā aizvadīta Kuldīgas novada sporta skolas 57. ceļojošā kausa un Danas Reiznieces-Ozolas 16. kausa izcīņa šahā

Piektdien un sestdien, 10. un 11. septembrī, Kuldīgā notika Kuldīgas novada sporta skolas 57. ceļojošā kausa un Danas Reiznieces-Ozolas 16. kausa izcīņa šahā. Turnīrā piedalījās 67 jaunie šahisti no Rīgas, Liepājas, Daugavpils, Jūrmalas, Olaines un Kuldīgas.

Individuālajā turnīrā otro gadu pēc kārtas par uzvarētāju kļuva Rīgas šaha skolas audzēknis Maksims Golubovskis, kurš septiņās partijās izcīnīja 6,5 punktus. Otrajā vietā ar 6 punktiem Markuss Apenītis (Liepājas KSS), trešajā Artjoms Tolmačevs (Rīgas ŠS).

No Kuldīgas NSS turnīrā piedalījās deviņi audzēkņi. Labākais bija Krišs Sproģis, kuram 4 punkti (27.vieta). Nellija Jēkabsone (34.vieta) un Raivo Šteinbergs (36.vieta) izcīnīja pa 3,5 punktiem. Ancei Reihai 3 punkti un 38.vieta. Kuldīgas 57.kausa izcīņā pirmās četras vietas Rīgas šaha skolas komandām. Kuldīgas komandai (Krišs Sproģis, Nellija Jēkabsone, Raivo Šteinbergs) desmitā vieta.