• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas riteņbraucēji dominē KNSS rudens krosā

16. oktobrī Kuldīgā, Krauļu priedēs, norisinājās Kuldīgas novada sporta skolas rudens kross riteņbraukšanā, kas pulcēja vairāk nekā 80 dalībnieku no visas Latvijas. Teicamu sniegumu sacensībās uzrādīja KNSS audzēkņi un Kuldīgas novada sportisti.

Riteņbraucējiem bija jāveic pusotra kilometra trase pa Kuldīgas mežiem. Katrā vecuma grupā atšķīrās trasē pavadītais laiks un apļu skaits.

D grupā zēniem sudraba godalgu izcīnīja Edvards Vēvers, kurš četrus apļus veica 21 minūtē un 48 sekundēs, bet bronzas medaļu ieguva Lūkass Sitņiks (22 minūtes un 12 sekundes).

Tikmēr par uzvarētāju B grupā jauniešiem kronēja Uvi Zvirbuli, kurš astoņus apļus veica 35 minūtēs un 35 sekundēs. Savukārt bronzas godalga šajā vecuma grupā Kasparam Šalmem (36 minūtes un 55 sekundes).

A grupas junioru ieskaitē ātrākais bija kuldīdznieks Gusts Lapiņš, kurš 12 apļus pieveica 50 minūtēs un 42 sekundēs, triumfējot arī absolūtajā sacensību vērtējumā.

Savukārt “Open” grupā līdz 40 gadu vecumam zelta medaļu izcīnīja kuldīdznieks Dzintars Ausmanis, 12 apļus izbraucot 53 minūtēs un 40 sekundēs. Tikmēr bronza KNSS audzēknim Renātam Štālam (54 minūtes un 40 sekundes).

Lepojamies ar mūsu audzēkņu medaļām un sakām paldies treneriem Viesturam Lukševicam un Agrim Kimboram!

exel.jpgPilnie sacensību rezultāti 

Fotogaleriju no sacensībām var aplūkot šeit!