• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FC “Nikers” svin svarīgu uzvaru un iekļūst telpu futbola virslīgas ceturtdaļfinālā

Svarīgu panākumu Latvijas telpu futbola virslīgas turnīrā izcīnījuši FC “Nikers” futbolisti, kas izbraukumā ar 6:1 pieveica SK “Kengaroos”, tādējādi nodrošinot vietu turnīra ceturtdaļfinālā. Ar diviem rezultatīviem sitieniem kuldīdznieku rindās atzīmējās Edvards Eduards Ošis un Mārcis Červoņikovs, bet vienreiz rezultatīvi sita Artūrs Liepiņš un Kārlis Paegle.

FC “Nikers” lielisku sniegumu demonstrēja jau no pirmajām minūtēm – vispirms 1. minūtē Edvards Eduards Ošis virzīja kuldīdzniekus vadībā, bet 8. minūtē Artūrs Liepiņš dubultoja pārsvaru.

Tomēr puslaika izskaņā, 17. minūtē, Artūrs Liepiņš nopelnīja sarkano kartīti, atstājot komandu mazākumā. Lai gan visu otro puslaiku FC “Nikers” darbojās mazākumā, tas netraucēja gūt četrus bezatbildes vārtus.

32. minūtē rezultatīvi sita Kārlis Paegle, bet pārdesmit sekundes vēlāk - Edvards Eduards Ošis panāca jau 4:0. Gūto vārtu “festivāls” ar to nebeidzās – 35. minūtē Mārcis Červoņikovs panāca jau piecu vārtu handikapu, bet minūti vēlāk M. Červoņikovs guva otros vārtus mačā, panākot jau graujošo 6:0.

Spēles beigās SK “Kengaroos” guva goda vārtus, taču FC “Nikers” svinēja uzvaru, kas ļāva iesoļot Latvijas telpu futbola virslīgas ceturtdaļfinālā.

Turnīra tabulā FC “Nikers” šobrīd ieņem astoto vietu, 18 spēlēs iekrājot 12 punktus. Tomēr septītās vietas īpašniecei TFK Rēzekne ir jāaizvada vēl viens duelis. Ja rēzeknieši zaudēs spēli ar trīs vai vairāk vārtu starpību, kuldīdzniekiem ir iespēja pakāpties uz septīto vietu.

Ceturtdaļfinālā komandas cīnīsies līdz divām uzvarām, bet savus pretiniekus kuldīdznieki noskaidros svētdien. Ceturtdaļfinālā FC “Nikers” spēkosies vai nu ar FK “Raba”, vai FC “Petrow”/Jelgava futbolistiem.