• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Atklātā telpu futbola čempionāta vadībā nostiprinās Kuldīgas futbola skola

Pirmajā gada svētdienā tika aizvadītas vairākas spēles Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionā. Līderpozīcijās nostiprinājās Kuldīgas futbola skolas spēlētāji, bet uz otro vietu turnīra tabulā pacēlās FK “Tukums 2000” vienība.

Pēc gadu mijas sagaidīšanas turnīra līdervienību, Kuldīgas futbola skolu, sagaidīja īsts pārbaudījums – duelis ar spēcīgo “MKM mežs” vienību. Spraigā un notikumiem bagātā spēlē Kuldīgas futbola skola ar 3:2 prata izcīnīt panākumu, nostiprinoties turnīra galvgalī. Uzvarētāju rindās ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās Bergmanis, Laše un Liepiņš, savukārt “MKM mežs” komandā vārtus guva Gailis un Dzintars.

Trešo uzvaru turnīrā izcīnīja Kabiles futbolisti, kas atstāja savu vārtu cietoksni neskartu, un ar 2:0 pieveica Alsungas futbolistus. Uzvaru kabilniekiem kaldināja Zīle, kurš guva abus vārtus. Komanda izcīnīja trešo uzvaru piecos mačos, tabulā nostiprinoties trešajā vietā.

Otro maču spēļu dienā aizvadīja Kuldīgas futbola skolas vienība, kas spēkojās ar FK “Zvejnieks” futbolistiem. Tomēr intriga mačā izpalika, jo KFS ar 7:1 pārliecinoši apspēlēja pretiniekus. “Hat-trick” jeb trīs vārtus guva Šternbergs, savukārt pa reizei rezultatīvi izcēlās arī Vēvers, Bergmanis, Laše un R. Ponomarjovs.

Uzvaru izcīnīja arī FK “Tukums 2000” futbolisti, kas rezultatīvā cīņā ar 5:3 pārspēja Kabiles spēlētājus. Tukumnieku rindās divus vārtus guva Jaudzems, bet vēl precīzi sita Leja, Jēgers un Sarma. Bet Kabiles rindās ar vārtiem izcēlās Strēlis, Zīle un Moncevičs.

Dienas noslēdzošajā spēlē FK “Tukums 2000” izcīnīja trešo uzvaru turnīrā, ar 5:1 pieveicot FK “Zvejnieks”. Divreiz pretinieku vārtu vīru pārspēja Leja, bet pa reizei rezultatīvi sita Sarma, Kalnciems un Kūla.

Turnīra tabulas pirmajā vietā šobrīd ar 13 izcīnītiem punktiem atrodas Kuldīgas futbola skola, FK “Tukums 2000” iekrājuši 10 punktus, bet deviņi punkti Kabiles futbolistiem.

Nākamās spēles Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā paredzētas 16. janvārī.

Turnira tabula 1

Rezultativakie 4