• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas riteņbraucējiem lielisks sniegums starptautiskās sacensībās

3. un 4. augustā norisinājās starptautiskās Rīgas riteņbraukšanas daudzdienu sacensības, U16 grupā, kurās uz starta izgāja arī četri Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņi – Kaspars Šalme, Gatis Gruntiņš, Uvis Zvirbulis un Daniels Šternbergs.

Pirmajā sacensību dienā, prologā, 3,6 kilometru distancē K. Šalme izcīnīja trešo vietu. Pēcpusdienā, grupas braucienā, kurā sportistiem bija jāpieveic 82 kilometri, K. Šalme bija visātrākais. Treneris V. Lukševics uzteic arī pārējos komandas puišus, kuri izkaroja K. Šalmem teicamu pozīciju, lai kuldīdznieks uzvarētu finiša spurtā. Talantīgais riteņbraucējs nopelnīja arī zaļo krekliņu, esot sacensību aktīvākajam braucējam.

Sacensību otrajā dienā, 4. augustā, K. Šalme un U. Zvirbulis grupas braucienu noslēdza līderu grupā, finišējot septītajā un devītajā vietā. Vakara posmā K. Šalmem neizdevās parādīt labāko sniegumu, kopvērtējumā sacensības noslēdzot sestajā pozīcijā, bet U. Zvirbulim kopvērtējumā 12. pozīcija. Tikmēr komandu ieskaitē mūsu puišiem bronzas medaļas!

Priecājamies par audzēkņu sniegumu un sakām paldies trenerim Viesturam Lukševicam!