• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Kuldīgas U11 futbolistiem bronza Kurzemes čempionāta elites grupā, bet attīstības grupā – čempiontituls

Kuldīgas novada sporta skolas jaunie futbolisti noslēguši sezonu Kurzemes futbola čempionātā, izcīnot vairākas godalgotas vietas.

U10 elites grupā Kuldīgas komanda turnīru noslēdza piektajā vietā, savukārt lielāki panākumi tika grūti U11 vecuma grupā. Kurzemes čempionāta U11 attīstības grupā Kuldīgas novada sporta skolas piedalījās ar divām komandām – pirmā komanda tika kronēta par Kurzemes čempioniem, bet otrajai komandai – astotā vieta.

Savukārt U11 elites grupā kuldīdznieki meistarīgi cīnījās ar lielajām futbola akadēmijām, turnīru noslēdzot trešajā vietā.

Treneris Artūrs Šternbergs ir ļoti apmierināts ar puišu parādīto laukumā: “Rezultāti šajā vecumā ir otršķirīgi, tāpēc tiek pievērsta uzmanība puišiem, lai viņi progresētu pēc iespējas vairāk un iegūtu vērtīgo pieredzi. Dažādos turnīros visā Latvijā šajā sezonā tika izcīnītas vairākas godalgas, kas liecina, ka Kuldīgas puiši mīl futbolu un spējam cīnīties ar akadēmijas komandām un pat uzvarēt tās. Puišu centība treniņos un parādītais laukumā ir izpelnījies atzinību no vairākiem futbola speciālistiem Kurzemē.”