• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FK Kuldīga un FK Vārme lieliski iesāk jauno florbola sezonu

Teicami jauno florbola sezonu iesākušas FK Kuldīga/Kuldīgas novada sporta skola un FK Vārme vienības, attiecīgi spēlējot Latvijas florbola 1. un 2. līgā. Kuldīdznieki sezonu sākuši ar diviem panākumiem, savukārt vārmenieki pirmajā mačā izcīnīja graujošu uzvaru.

Latvijas junioru izlases galvenā trenera, Aināra Juškēviča, vadībā FK Kuldīga sezonu iesākuši ar divām pārliecinošām uzvarām. Vispirms izbraukumā ar 8:1 tika pieveikta RTU/Rockets1 vienība, bet vakar, 26. septembrī, aizvadot pirmo maču savu skatītāju priekšā, kuldīdznieki ar 15:3 sagrāva FK “JeNo” florbolistus. Mačā ar FK “JeNo” vienību ar “hat-trick” izcēlās gan Niklāvs Ērcītis, gan Gvido Daniels Bondarenko, bet četrus punktus (0+4) sakrāja Rūdolfs Ķīvītis.

Savukārt FK Vārme komanda, kas startē 2. līgā, un ko pārstāv virkne Kuldīgas novada sporta skolas U16 vienības puiši, pirmajā mačā ar 21:4 “samala miltos” Saldus florbola komandu. Ar sešiem gūtiem vārtiem FK Vārme sastāvā atzīmējās Toms Kairišs un Raivis Indēvics. Seši rezultativātes punkti Nilam Bredovskim (1+5).