• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FC “Nikers” telpu futbola virslīgā debitē ar neizšķirtu

9. oktobrī Kuldīgas novada telpu futbola klubs FC “Nikers” debitēja Latvijas telpu futbola virslīgā, cīnoties neizšķirti 2:2 ar BFC Daugavpils futbolistiem.

FC “Nikers” pirmajā puslaikā cīnījās ar lielu sparu, pašaizliedzību un entuziasmu, sagādājot viesiem no Daugavpils lielas problēmas. Vispirms 16. minūtē Kristers Grundmanis ar spēcīgu sitienu vārtu kreisajā apakšējā stūrī panāca 1:0, bet 19. minūtē, pēc skaista soloreida, 2:0 FC “Nikers” labā panāca Mārcis Červoņikovs. Pēc pirmā puslaika virslīgas debitantei divu vārtu pārsvars.

Otrajā puslaikā kuldīdznieki turpināja ofensīvu, taču līdz rezultatīviem sitieniem pietrūka nedaudz veiksmes. Turklāt mačā iespēlējās BFC Daugavpils vienība, kura vispirms 37. minūtē panāca 1:2, bet dažas sekundes vēlāk Kārlis Paegle nelaimīgi, gaisa divcīņā, bumbu raidīja savos vārtos – 2:2.

Emocionālā un momentiem bagātā izskaņā vārti vairs netika gūti, duelim noslēdzoties ar kaujiniecisku 2:2 neizšķirtu.

Pēc cīņas FC “Nikers” galvenais treneris Andris Krišjānis atzina, ka ir lepns par parādīto sniegumu debijas spēlē virslīgā, uzteicot savus spēlētājus, kā arī iezīmēja, ka skatītājiem šis duelis bijis ļoti skatāms.

Nākamo spēli FC “Nikers” aizvadīs sestdien, 16. oktobrī, izbraukumā tiekoties ar TFK Salaspils vienību.