• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

VK Kuldīga/KNSS divi zaudējumi “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā

VK Kuldīga/KNSS volejbolisti aizvadījusi divus dueļus “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā. Vispirms kuldīdznieki savā laukumā ar 0-3 (19:25; 16:25; 22:25) piekāpās Augšdaugavas spēlētājiem, bet izbraukumā ar 1-3 (23:25; 25:22; 22:25; 13:25) atzina OC Limbaži/MSĢ volejbolistu pārākumu.

Duelī ar Augšdaugavas komandu kuldīdznieki sāka pozitīvi, tomēr seta izskaņā izrāviens padevās viesiem no Daugavpils un pirmais sets pretinieku labā. Otrajā setā Augšdaugavas spēlētāji kuldīdzniekiem nedeva iespēju atgūties, svinot panākumu arī otrajā setā. Trešā seta sākums teicams padevās kuldīdzniekiem, tomēr kļūdu sērija ļāva pietuvoties Augšdaugavas komandai un svinēt panākumu setā un visā mačā.

Kuldīdznieku rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Dāvis Andersons, savukārt Augšdaugavas vienībā 15 punkti Aleksandram Samuilovam.

Izbraukuma mačā pret Limbažu/Murjāņu sporta ģimnāzijas vienību spēle četros setos izvērtēs spraiga – pirmajos trīs setos komandas šķīra divi un trīs punkti, divas reizes setu uzvarot mājiniekiem, bet vienu reizi – kuldīdzniekiem. Tomēr ceturtajā setā VK Kuldīga/KNSS “noplīsa”, zaudējot ar 13:25 un visā mačā ar 1-3.

Nākamo spēli VK Kuldīga/KNSS aizvadīs 18. decembrī, izbraukumā tiekoties ar RTU vienību, savukārt 19. decembrī izbraukumā pārbaudījums pret Rīgas Volejbola skolas spēlētājiem.