• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

FC “Nikers” neizšķirts un zaudējums Latvijas telpu futbola virslīgā

Divas spēles Latvijas telpu futbola virslīgā aizvadījuši FC “Nikers” futbolisti, kas izbraukumā nospēlēja 4:4 ar BFC Daugavpils komandu, savukārt savā laukumā ar 2:7 atzina FK “Raba” pārākumu.

Ārkārtīgi emocionāla, spraigiem notikumiem un asumiem bagāta spēle izvērtās Daugavpilī, kur FC “Nikers” divas reizes izlaida vadību, divreiz atspēlējās un izcīnīja punktu (4:4). Turklāt gandrīz visu otro puslaiku FC “Nikers” atradās mazākumā, jo otro dzelteno kartīti nopelnīja Ģirts Grīslis. Kuldīdznieku rindās ar rezultatīviem sitieniem atzīmējās Mārcis Červoņikovs, Artūrs Liepiņš, bet divreiz - Renards Krišjānis.

Krietni sarežģītāka spēle FC “Nikers” bija savā laukumā pret FK “Raba” futbolistiem. Pēc pirmā puslaikā viesi no Rīgas atradās vadībā ar 3:1, savukārt beigu rezultāts uz tablo vēstīja 7:2. FC “Nikers” rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Toms Bergmanis un Sandis Braunfelds.

Turnīra tabulā FC “Nikers” desmit komandu konkurencē ieņem septīto vietu - kuldīdznieki deviņās spēlēs iekrājuši astoņus punktus. Nākamā spēle FC “Nikers” plānota sestdien, 18. decembrī, savā laukumā uzņemot TFK Salaspils futbolistus.