• + 371 63321942
  • sporta.skola@kuldiga.lv

Darbu uzsāk distanču slēpju noma, izveidota arī jauna trase

Kuldīgas novada sporta skola atvērusi distanču slēpju nomu A. Grundmaņa stadionā, Īsajā ielā 4. Noma darbojas pēc valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem, tādēļ iznomāt slēpes varēs tikai tās personas, kurām ir vakcinēšanās vai pārslimošanas sertifikāts.

Noma ir pieejama sešas dienas nedēļā – no otrdienas līdz svētdienai. Slēpes tiek izsniegtas no plkst. 09.00 līdz plkst. 20.00 un noma darbojas tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Interesentiem lūgums zvanīt pa tālruni 26337353. Aicinām iedzīvotājiem būs saprotošiem, ja nesanāk sazināties ar nomu un ja noma paziņo, ka visas slēpes ir aizņemtas. Pieprasījums pēc tām ir ļoti liels, taču inventārs ir ierobežotā skaitā.

Ierodoties pēc slēpēm, ir obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs un līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, kā arī nomas punktā nedrīkst uzturēties ilgāk par 15 minūtēm. Sporta skolas darbinieks žurnālā aizpildīs tabulu, kurā jānorāda saņēmēja vārds, uzvārds un kontakttālrunis. Tāpat ar savu parakstu būs jāapliecina, ka inventārs netiks bojāts. Par tā tīšu bojāšanu būs jāšķiras no sodas naudas – par salauztām slēpēm 50 EUR, bet par bojātām nūjām vai slidzābakiem – 25 EUR.

Kuldīgas novada sporta skola izveidojusi jaunu trasi – tā atrodas Ventas senlejā, bijušās pilsētas estrādes teritorijā. Trases garums – pusotrs kilometrs. Trasē izvietotas norādes, lai slēpotāji neapmaldītos, kā arī citi iedzīvotāji trasi neizstaigātu ar kājām, izbraukātu ar automašīnām vai velosipēdiem.